Thumbnail

H Gigi Hadid μόλις έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ ever! H Gigi Hadid μόλις έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ ever!

Και είμαστε σίγουρες ότι θα τρέξεις να το αντιγράψεις!
Λίγες μέρες αφού η Gigi Hadid και η κολλητή της φίλη Kendall Jenner εμφανίστηκαν με παρόμοιο φλοράλ μανικιούρ και διέδωσαν τη νέα καλοκαιρινή τάση στο nail art, το ''it'' model ήρθε να μας προτείνει ένα νέο σχέδιο που μας έχει ξετρελάνει!

Δεν έχουμε καλύτερο από τις διακοπές του Αυγούστου, από ένα μανικιούρ που θα μας ανεβάσει την καλοκαιρινή διάθεση. Και με αυτή την επιλογή της η Gigi το τερμάτισε! Το διάσημο κορίτσι της μόδας μόλις μας πλάσαρε ένα trend που έχουμε να δούμε από το 2017 στο Instagram.

Συγκεκριμένα επανέφερε το σχέδιο με  φρούτα, μόνο που δεν αρκέστηκε σε ένα μόνο αλλά έφτιαξε ολόκληρη φρουτοσαλάτα, από φράουλες, καρπούζι, πορτοκάλια, kiwi και μήλα. Φαίνεται πως δεν μπορούσε να καταλήξει σε ένα μόνο και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα την δικαίωσε.

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο μανικιούρ για τις διακοπές μας το είδαμε στην Kendall Jenner και την Gigi Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gigihadid Summer vacation Nails no.2 is Fruits ????????? #nailsbymei #handpainted

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

 

H Gigi επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά την προσωπική της nail artist, Mei Kawajiri, στην οποία χρωστάμε τόσο το σχέδιο με τις μαργαρίτες που είδαμε στα νύχια του ''it'' girl όταν έκανε διακοπές στη Μύκονο, αλλά και το Tie-Dye nail art, το οποίο είχε κάνει τον περασμένο Απρίλιο. Φαίνεται πως η Kawajiri έχει αρκετή φαντασία όσον αφορά τις νέες τάσεις στα νύχια και πραγματικά μας κάνει να ανυπομονουμε να δούμε τι θα σκεφτεί να κάνει την επόμενη φορά στην Gigi.

Διάβασε ακόμα: Kylie Jenner και Gigi Hadid υιοθετούν την μεγαλύτερη τάση της καλοκαιρινής μόδας στα... νύχια

 

 

Home