Thumbnail

Αυτή είναι η DIY θεραπεία που κάνει η Gigi Hadid για υγιή μαλλιά Αυτή είναι η DIY θεραπεία που κάνει η Gigi Hadid για υγιή μαλλιά

Και είναι τόσο εύκολη που θα θες να την κάνεις σήμερα κιόλας
Πολλά κορίτσια τρέχουν στα κομμωτήρια με τις φωτογραφίες της. Η Gigi Hadid ανήκει σίγουρα στο hashtag #hairenvy αφού εκτός από το υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα και το μακρύ μήκος καταφέρνει να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή και μεταξένια...

Το διάσημο ''it'' model αποκάλυψε πώς καταφέρνει να διατηρεί τα μαλλιά της υγιή παρά την ταλαιπωρία από τα προϊόντα styling και τα εργαλεία θερμότητας;

Όπως ανέφερε η ίδια παρά όταν βρει λιγο χρόνο από το απαιτητικό της πρόγραμμα επιλέγει την ίδια μέθοδο θεραπείας που επιλέγουν όλες σχεδόν οι διάσημες όταν θέλουν να προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση στην τρίχα τους: το λάδι καρύδας.

Αυτό δεν μας κάνει καμία εντύπωση αφού το λάδι καρύδας πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα περιποίησης αμέτρητων γυναικών σε όλον τον κόσμο.

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά

Gigi Hadid hair

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθεις είναι ο τρόπος που το χρησιμοποιεί η Gigi.

Αντί, λοιπόν, να το εφαρμόζει στα μαλλιά της και να το ξεπλένει μετά από μία ώρα, το αφήνει να δράσει έως και 3… ημέρες!

«Δεν επιτρέπεται να κάνω τίποτα στα μαλλιά μου, αφού ο στόχος μου είναι να τα κρατήσω υγιή. Όταν δεν έχω δουλειά, τους απλώνω λάδι καρύδας, τα πιάνω κότσο και δεν τα λούζω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας κότσο για 3 ημέρες ώστε να εισχωρήσει το λάδι καρύδας», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Όσον αφορά στο λούσιμο, η Gigi Hadid, μας συμβουλεύει να απλώσουμε πρώτα το σαμπουάν και μετά να βρέξουμε τα μαλλιά μας, γιατί διαφορετικά δε θα απομακρυνθεί η λιπαρότητα.

Διάβασε ακόμα: Τελικά κάνει ή δεν κάνει να βάζεις ελαιόλαδο στα μαλλιά σου; Εδώ θα μάθεις όλη την αλήθεια

 

 

Home