Thumbnail

Εσύ θα έκανες αυτό το nail art που τόλμησε η Rita Ora; Εμείς πάντως, όχι! Εσύ θα έκανες αυτό το nail art που τόλμησε η Rita Ora; Εμείς πάντως, όχι!

Δες τη νέα μανία που έχει κατακλύσει το Instagram
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια celebrity nail artist ανεβάζει στο Instagram το σχέδιο που δοκίμασε στα νύχια της διάσημης πελάτισσάς της. Ωστόσο αυτή η τάση που είδαμε από την μανικιουρίστα της Rita Ora εμάς μας φάνηκε απλά τραγική και θέλουμε να μάθουμε την γνώμη σου...

Η αλήθεια είναι πως φέτος το καλοκαίρι είδαμε τα πάντα όλα! Με πρόσφατη την τάση φρουτοσαλάτα που προτείνει η nail artist της Gigi Hadid αλλά και το oh-so-chic σχέδιο με τις μαργαρίτες σε φυσική βάση. Την ίδια στιγμή επανήλθε το french mani -το είδαμε στην Bella Hadid και πειστήκαμε- ενώ οι 80’s ιριδίζουσες και περλέ υφές έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. 

Διάβασε ακόμα: H Gigi Hadid μόλις έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ ever!

Τι θα μπορούσε λοιπόν να ξεπεράσει όλ' αυτά και να γίνει viral χάρη στην πρωτοτυπία του. Την απάντηση φαίνεται πως είχε η nail artist, Britney Tokyo. Η Tokyo έκανε μικρές τρυπούλες σε σχήμα καρδιάς στις άκρες των πολύ μακριών νυχιών της Rita Ora και έχει γίνει στο Instagram μέγα θέμα συζήτησης. Οι τρυπούλες έγιναν μάλιστα πάνω σε tie-dye βάση που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού, σε neon απόχρωση με glitter.

Το τελευταίο viral nail art ονομάζεται hole-punch nails και είναι εμπνευσμένο από το εργαλείο που χρησιμοποιούσαμε στο σχολείο για να ανοίξουμε μικρές τρύπες στις σελίδες χαρτιού που τοποθετούσαμε στο ντοσιέ μας.

Η Tokyo ονόμασε το nail art της Ora “tie-dye happy vibes” με την διάσημη τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία του μανικιούρ της “Dont worry be happy”.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤️ @renellaice @justineskye #nailart #nails #fashion #art #britneytokyo #britneygelx

A post shared by Britney TOKYO ?✨ (@britneytokyo) on

 

 

Διάβασε ακόμα: Το τέλειο μανικιούρ για τις διακοπές μας το είδαμε στην Kendall Jenner και την Gigi Hadid

 

Home