Thumbnail

H Meghan Markle έκανε τις φακίδες μόδα, κι αν δεν έχεις δες πώς μπορείς να τις αποκτήσεις H Meghan Markle έκανε τις φακίδες μόδα, κι αν δεν έχεις δες πώς μπορείς να τις αποκτήσεις

Τα ''it'' girls ακολούθησαν το παράδειγμα της Δούκισσας και πλέον προβάλλουν με περηφάνια την φυσική τους ομορφιά στα social media
Από τότε που εμφανίστηκε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry χωρίς να καλύψει τις φακίδες της με υπερβολικό μακιγιάζ, η Meghan Markle δημιούργησε ένα νέο κίνημα φυσικής ομορφιάς.

Η Δούκισσα του Sussex παρέσυρε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο ανάμεσά τους beauty vloggers, celebrities και ''it'' girls όπως οι Hailey Baldwin και Kylie Jenner που επιτέλους άφησαν ακάλυπτες τις φακίδες τους προβάλλοντάς τες με περηφάνια χωρίς τόνους foundation.

Να φανταστείτε ότι στο Λονδίνο έκαναν θραύση τα ινστιτούτα και τα κέντρα που κάνουν  tattoo. Ναι, οι Βρετανίδες έφτασαν στο σημείο να κάνουν tattoo-φακίδες στο πρόσωπο τους προκειμένου να μοιάσουν με την Meghan.

Διάβασε ακόμα: 5 fresh no-makeup make up looks που θα υιοθετήσεις όλο το καλοκαίρι

Hailey Baldwin freckles

Φυσικά, οι beauty experts μάς ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακολουθήσουμε μια τέτοια μέθοδο, αφού μπορούμε στο σπίτι μόνες μας να δημιουργήσουμε ψεύτικες φακίδες. Οι επαγγελματίες makeup artists της MAC ετοίμασαν ένα video όπου μας δείχνουν τον τρόπο.

Kylie Jenner freckles

Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα foundation ανάλογα πόσο σκούρο είναι το δέρμα σου και πόσο έντονες θες να δείχνουν οι φακίδες σου, νερό, μπατονέτες και το βουρτσάκι της μάσκαρα.  Οι make up artists μάλιστα μάς διαβεβαιώνουν ότι οι φακίδες αναδεικνύουν το μαύρισμα μας με τον καλύτερο τρόπο και ταιριάζουν σε όλες μας. Και αυτός είναι ο λόγος που ονομάζουν το look “Sun-Kissed Freckles”.

Διάβασε ακόμα: Πώς να ''εκμεταλλευτείς'' το μαγικό bronzer για να απογειώσεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ

 

Home