Thumbnail

5 fresh no-makeup make up looks που θα υιοθετήσεις όλο το καλοκαίρι 5 fresh no-makeup make up looks που θα υιοθετήσεις όλο το καλοκαίρι

Το καθαρό πρόσωπο είναι για πάντα... τάση!
Όσο κι αν ως κορίτσια αγαπάμε το μακιγιάζ και μας αρέσει να παίζουμε με τα χρώματα και τις σκιές, το look στο οποίο πάντα θα επιστρέφουμε είναι αυτό που μας δείχνει φρέσκιες και μας χαρίζει χρόνια... το no-makeup makeup θα είναι για πάντα στη μόδα.

Με τις ζεστές μέρες να πλησιάζουν όσο κι αν έχουμε όρεξη να πειραματιστούμε με τα φλουό χρώματα στα μάτια και τις σκιές, θέλουμε να δείχνουμε ανέμελες και fresh κάτω από τον ήλιο. Και φέτος όσο ποτέ άλλοτε οι makeup artists φρόντισαν να μας χαρίσουν διάφορες εκδοχές του φυσικού μακιγιάζ που θα μας συνοδεύουν όλο το καλοκαίρι. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 fresh looks που θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει καθαρό και λαμπερό και θα σε απαλλάξουν από την πολύωρη προετοιμασία.

1. Αγκάλιασε τις... φακίδες σου!

Οι διάσημοι makeup artists όχι μόνο δεν έκρυψαν τις φακίδες των μοντέλων στα fashion shows του καλοκαιριού αλλά τις ανέδειξαν. Η τάση των beauty marks απενεχοποιεί τα όποια σημάδια στο πρόσωπό μας, το αφήνει να αναπνεύσει και μας κάνει να νιώσουμε περήφανες για τις ''ατέλειές'' μας.

fresh makeup look

2. Έντονα χείλη για... αποπλάνηση

Κάν' το όπως οι γαλλίδες! Ένα έντονο κραγιόν με βελούδινη υφή χωρίς γυαλάδα αμέσως θα τραβήξει τα βλέμματα και θα ''κρύψει'' τις όποιες ατέλειές σου. Άσε το υπόλοιπο πρόσωπό σου ελεύθερο από το βαρύ μακιγιάζ και άπλωσε με τα δάχτυλα ένα κόκκινο χρώμα στα χείλη για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

fresh makeup bold lips

Διάβασε ακόμα: Πώς θα δώσεις ένα ανοιξιάτικο τόνο στο μακιγιάζ σου

3. Ροζ χρώμα στα μάγουλα

Αυτό το φυσικό κοκκίνισμα στα μάγουλα έχει γίνει το ''όπλο'' πολλών διάσημων κυριών που προσπαθούν να κρύψουν χρόνια με αυτό το έξυπνο τρικ! Χωρίς υπερβολές εφάρμοσε λίγο ρουζ στα μάγουλά σου, περιποιήσου τα φρύδια σου και είσαι έτοιμη!

fresh makeup looks

Διάβασε ακόμα: Ένας ειδικός μας συμβουλεύει πώς να βρούμε την σωστή απόχρωση ρουζ

4. Nude on Nude

Το no-makeup makeup εμπλουτίζεται αυτό το καλοκαίρι με απαλούς κοραλλί τόνους. Δώστε χρώμα σε μια φυσική βάση με τους ίδιους τόνους σε μάτια, μάγουλα και χείλη.

fresh makeup looks

5. Πάρε μάστερ στο non-touring

Η τάση που έχει ''στοιχειώσει'' τα καλοκαίρια μας και μας έκανε να ξεχάσουμε το contouring καλά κρατεί. Το non touring που καλύτερα απ' όλες το υιοθέτησε η Saoirse Ronan's ως Mary Queen of Scots μας βάζει στη διαδικασία να βρούμε το καλύτερο highlighter -χωρίς γκλίτερ παρακαλώ- και να το απλώσουμε καλά στα σωστά σημεία του προσώπου μας -στα ζυγωματικά, στο τόξο των φρυδιών μας, στο λακάκι πάνω από τα χείλη μας και στο κέντρο της μύτης- ώστε να πετύχουμε ένα flawless look!

non touring makeup

Διάβασε ακόμα: Οι makeup arists δεν σταματούν να μιλούν γι' αυτά τα 5 χρώματα στα κραγιόν της Άνοιξης

Home