Thumbnail

Η Beyonce αντέγραψε το μανικιούρ της Bella Hadid και πλέον τρέχουμε όλες για γαλλικό Η Beyonce αντέγραψε το μανικιούρ της Bella Hadid και πλέον τρέχουμε όλες για γαλλικό

Ε, αφού το λέει κι η Βασίλισσα...
Όταν την περασμένη εβδομάδα ''εντοπίσαμε'' την Bella Hadid με γαλλικό μανικιούρ στην Μύκονο δεν περιμέναμε αυτό που θα ακολουθούσε.

H Queen Bey μόλις έδωσε την έγκρισή της στην επιστροφή του french mani και πλέον δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να μας πείσει ότι μιλάμε πλέον για την απόλυτη τάση της σεζόν.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το ξεπερασμένο μανικιούρ επέστρεψε χάρη στην Bella Hadid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Μετά από τα μανικιούρ ουράνιο τόξο, τα φλοράλ σχέδια και τα neon, η τάση που επέστρεψε από την δεκαετία των 00s και ουδεμία σχέση έχει με τις γαλλίδες παρά την ονομασία της, ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μας παρασύρει πίσω στα classics.

Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ ιδιαίτερα φαν του γαλλικού, παρόλο που δεν αμφισβητώ την ''δύναμη'' του. Ίσως μάλλον γιατί είχαμε μπουχτίσει από τη συγκεκριμένη τάση είκοσι χρόνια πριν, ίσως πάλι γιατί το είχα συνδυάσει με κάθε νύφη που έβλεπα σε όποιο γάμο και να πήγαινα -μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο ως beauty junkie οφείλω να το παραδεχτώ... Έτσι όπως το είδα στην Bella Hadid και μετά την βασιλική σφραγίδα της Beyonce δεν το απορρίπτω...

Διάβασε ακόμα: H Gigi Hadid μόλις έκανε το πιο δροσερό καλοκαιρινό μανικιούρ ever!

 

Home