Thumbnail

Σήμερα πριν πας για ύπνο ίσως θα πρέπει να ακολουθήσεις την skincare routine της Ashley Graham Σήμερα πριν πας για ύπνο ίσως θα πρέπει να ακολουθήσεις την skincare routine της Ashley Graham

Το διάσημο μοντέλο μάς δείχνει όλα τα βήματα στην περιποίηση της μεικτής επιδερμίδας της
Κάθε φορά που ένα διάσημο μοντέλο στέκεται μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και μας αποκαλύπτει όλη την beauty ιεροτελεστία που ακολουθεί πριν τον ύπνο, είμαστε όλες αυτιά... Και η σημερινή βήμα-βήμα ρουτίνα της Ashley Graham ήταν ότι καλύτερο για να κινητοποιηθούμε και να περιποιηθούμε απόψε την επιδερμίδα μας.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε πολλά μικρά μυστικά που έμαθε μέσα από την εμπειρία της στη μόδα, από επαγγελματίες makeup artists και δερματολόγους με τους οποίους συνεργάστηκε, ανάμεσα σ' αυτά το αγαπημένο της προϊόν ντεμακιγιάζ, ένα αγαπημένο best seller micellair water, αλλά και τον ορό με Βιταμίνη C που δεν παραλείπει να εφαρμόζει στην μεικτή επιδερμίδα της.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το skincare μυστικό της Lady Gaga για flawless επιδερμίδα

Όπως αποκαλύπτει η Ashley Graham θεωρεί ότι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να ακολουθεί η καθεμιά μας είναι χωρίς αμφιβολία ο καθαρισμός της επιδερμίδας μας από το μακιγιάζ πριν πάμε για ύπνο.

Δες το video που ακολουθεί και ανακάλυψε βήμα-βήμα τα μυστικά ομορφιάς της:

Διάβασε ακόμα: H Emily Ratajkowski αποκαλύπτει την βραδινή skincare ρουτίνα της και σου δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα

Home