Thumbnail

Τι λες τώρα! Η Hailey Baldwin έκοψε καρέ τα μαλλιά της και τα έβαψε μαύρα Τι λες τώρα! Η Hailey Baldwin έκοψε καρέ τα μαλλιά της και τα έβαψε μαύρα

Σχεδόν αγνώριστη!
Wow! To ''it'' model και σύζυγος του Justin Bieber είναι το απόλυτο beauty icon της ημέρας με το νέο της look...

Ναι, σωστά διάβασες στον τίτλο... Η Hailey Baldwin έκοψε τα μαλλιά της σε ένα σούπερ κοντό bob και ναι, τα έβαψε μαύρα. Η αλήθεια είναι πως ένα σοκ το πάθαμε με το που την είδαμε αλλά τολμούμε να παραδεχτούμε ότι είναι μια κούκλα!

Διάβασε ακόμα: ΣΟΚ! Η Lily Aldridge μόλις έγινε ξανθιά στα χέρια Έλληνα κομμωτή και πάθαμε πλάκα!

Το διάσημο κορίτσι της μόδας, θυσίασε το ξανθό της Barbie για ένα απόλυτα grungy hair style σε ένα καρέ μέχρι τ' αυτιά της, που την ανανέωσε και μας έδειξε και την άλλη πλευρά της.

 

Ο άνθρωπος πίσω από αυτή την τεράστια αλλαγή είναι ο celebrity hair stylist, Bob Recine, που ανέλαβε το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού ''Interview'' δίνοντας ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο 21χρονο μοντέλο, που ενθουσίασε τους fans.

Με τα σχόλια στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια να γεμίζουν από καρδούλες και αποθεωτικές κριτικές για το νέο της look, και άλλους followers ν' αναρωτιούνται ποιό είναι το κορίτσι της φωτογραφίας, εμείς παραδεχόμαστε ότι όχι μόνο εγκρίνουμε αυτή την 90s αλλαγή, στο στυλ Linda Evangelista, της κυρίας Bieber, αλλά είμαστε φουλ έτοιμες να την τολμήσουμε!

Διάβασε ακόμα: Το κόλπο για να μάθεις αν σου πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά

 

Home