Thumbnail

Η διάσημη makeup artist, Lisa Eldridge, σου αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχεις μόνη σου ένα επαγγελματικό μακιγιάζ Η διάσημη makeup artist, Lisa Eldridge, σου αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχεις μόνη σου ένα επαγγελματικό μακιγιάζ

5 makeup tips που αξίζει να υιοθετήσεις
Είναι από τις πιο επιτυχημένες makeup artists στον πλανήτη με 1,1 εκατομμύρια followers να παρακολουθούν τα looks που ανεβάζει στο Instagram και 2 εκατομμύρια subscribers να παρακολουθούν τις τεχνικές της στο YouTube.

Η Lisa Eldridge, έχει δημιουργήσει ένα δικαιολογημένο buzz γύρω από το όνομά της που με τα ονόματα των Dua Lipa, Alexa Chung, Kate Winslet, Emma Roberts και Eva Green να συμπληρώνουν το πελατολόγειό της, είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Σήμερα ξεσηκώσαμε 5 tips που αποκαλύπτει η ίδια για ένα επαγγελματικό makeup look και είμαστε σίγουροι ότι θα θες να τα μάθεις και να τα εφαρμόσεις.

1. Δημιούργησε φυσική κάλυψη απλώνοντας σωστά το foundation

Αρχικά, εφάρμοσε σε όλο σου το πρόσωπο μια βάση με μέτρια κάλυψη, ώστε μετά από ώρες η επιδερμίδα σου να συνεχίσει να δείχνει λεία και χωρίς ''σπασίματα''. Κάλυψε με το concealer, τους μαύρους κύκλους όσο αλλά και ατέλειες και σημάδια στο πρόσωπό σου κάνοντας το σωστό blending με ένα μικρό πινέλο και τελειώσατε. 

2. Φρόντισε τα φρύδια σου όπως οι επαγγελματίες

Ξεκίνα χτενίζοντάς τα από όλες τις πλευρές με ένα ειδικό eye brush, διότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα το φυσικό τους σχήμα και ταυτόχρονα να διαπιστώσετε πού υπάρχουν κενά, για να γεμίσετε. Έχοντάς τα χτενισμένα προς τα κάτω, σχημάτισε το τόξο με ένα μολύβι στην απόχρωση που έχεις επιλέξει για τα φρύδια σου. Αυτό το κόλπο θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο σχήμα. Τέλος, χτένισέ τα ξανά στη φυσική τους φορά.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα βρεις το σωστό χρώμα για τα φρύδια σου αν είσαι ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα

3. Κάνε τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν φυσικές

Το πιο σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις αρχικά ένα eyelash curler, για να τις γυρίσεις προς τα πάνω και να «ανοίξει» το βλέμμα σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε μια mascara, δίνοντας περισσότερη ένταση στις ρίζες των βλεφαρίδων πιέζοντας περισσότερο το βουρτσάκι σε εκείνο το σημείο και κάνοντας απαλές κινήσεις σαν μασάζ για να εισχωρήσει περισσότερο προϊόν. Συνέχισε βάφοντάς τες κανονικά σε όλο τους το μήκος. 

4. Πώς θα διατηρήσεις το κραγιόν σου για πολλές ώρες

Το μυστικό για να έχεις ένα αποτέλεσμα με διάρκεια είναι να απλώσεις λεπτά στρώματα προϊόντος και όχι μια μεγάλη ποσότητα κραγιόν. Μ' αυτή την τεχνική κάθε στρώση θα απορροφηθεί καλύτερα από τα χείλη. Εφάρμοσε λοιπόν με τα δάχτυλα ή με ένα lip brush το κραγιόν σου και περίμενε μέχρι να απορροφηθεί  ώστε να περάσεις ακόμα μια στρώση. Αφαίρεσε την περίσσια ποσότητα ακουμπώντας ένα χαρτομάντιλο πάνω στα χείλη σου. Η διαδικασία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Για να διατηρήσεις για ακόμα περισσότερες ώρες το κραγιόν σου εφάρμοσε ένα μολύβι χειλιών σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου για να αναμειχθεί καλύτερα με το κραγιόν και ολοκλήρωσε την διαδικασία με μια ακόμα στρώση κραγιόν για να επισφραγίσεις το αποτέλεσμα. 

5. Καταπολέμησε το πρήξιμο στο πρόσωπο

Αν ξυπνάς συχνά με πρησμένο πρόσωπο τότε καλό είναι να διατηρείς στο ψυγείο σου μερικά eye patches, κρέμες ματιών και ένα jade roller για μασάζ, ώστε να καταπολεμήσεις το ενοχλητικό puffiness πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. 

Διάβασε ακόμα: Τι είναι τα ψυγειάκια ομορφιάς που αγοράζουν όλες;

 

 

Home