Thumbnail

Τι είναι τα ψυγειάκια ομορφιάς που αγοράζουν όλες; Τι είναι τα ψυγειάκια ομορφιάς που αγοράζουν όλες;

Η νέα ανακάλυψη των beauty junkies!
Είναι το τελευταίο απόκτημα κάθε κοριτσιού που λατρεύει τον χώρο της ομορφιάς και του skincare. Οι beauty junkies ορκίζονται σ' αυτό και το θεωρούν πλέον πολύτιμο για κάθε boudoir. Τι είναι λοιπόν το beauty fridge;

Καιρός να μάθεις τα πάντα για το ψυγειάκι ομορφιάς, που τελευταία βλέπουμε να φιγουράρει στο Instagram στις beauty αναρτήσεις ως το απόλυτο απόκτημα του 2019. Είναι γεγονός πως οι ''λύσεις'' στις αποθηκεύσεις των καλλυντικών μας έχουν γίνει πλέον τόσο stylish, που οι εποχές που πετάγαμε στο συρτάρι κάθε καινούργιο κραγιόν μαζί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Αυτό κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην Marie Kondo, την organising consultant, που με την εκπομπή της στο Netflix ήρθε να δώσει λύσεις στον τρόπο που οργανώνουμε τη ντουλάπα και το μπουντουάρ μας και που με τις προτάσεις μας έβαλε στη διαδικασία να τακτοποιήσουμε τα προϊόντα skincare και μακιγιάζ που μάταια ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε στα συρτάρια μας κάθε φορά που τα αναζητούσαμε.

Μια από τις λύσεις της ήταν και τα beauty fridges, δηλαδή μικρά ψυγεία ομορφιάς, που όχι μόνο χρησιμοποιούνται σαν αποθηκευτικοί χώροι για τα προίόντα μας αλλά τα διατηρούν σε μια κρύα θερμοκρασία  ώστε να παραμένουν φρέσκα και αναλλοίωτα από τη ζέστη ή την υγρασία στο μπάνιο σου. Αλήθεια, πόσες φορές άφησες την ενυδατική κρέμα σου εκτός ψυγείου καλοκαιριάτικα πολύ απλά γιατί η κουζίνα έπεφτε κάπως μακριά; Ή ξέχασες στο ψυγείο της κουζίνας ένα βαζάκι με μια DIY μάσκα ομορφιάς που έφτιαξες;

beauty fridge

Πλέον τα μικρά ψυγειάκια που έχουν σχεδιαστεί ώστε να δείχνουν χαριτωμένα και να στολίζουν με στυλ το μπουντουάρ σου είναι ένας μικρός θησαυρός που έρχεται να μας δώσει τη λύση και να μας γλιτώσει χώρο. Σε παστέλ χρώματα είναι μάλιστα κατάλληλα για να συμπεριληφθούν στο επόμενο beauty post σου!

Η τιμή τους κυμαίνεται ξεκινάει από 40 ευρώ και φτάνει μέχρι και 100 ή και περισσότερα ανάλογα με το ντιζάιν.

Εμείς μάλιστα σου εξασφαλίσαμε μια λίστα με τα 5 βασικά beauty products που πρέπει να αποθηκεύσεις στο ψυγειάκι ομορφιάς σου άμεσα. 

1.Facial Mists, Toners και Κρέμες ματιών

Η αίσθηση μιας δροσερής κρέμας ματιών ή ενός σπρέι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, και ειδικά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Όμως πέρα από αυτό, η εφαρμογή αυτών των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας, σε κρύα θεμορκρασία βοηθά στο να μειωθεί το πρήξιμο της επιδερμίδας μας ή και το φούσκωμα από τις σακούλες που μπορεί να έχουμε κάτω από τα μάτια, ενώ τονώνει και σφίγγει το δέρμα μας.

beauty fridge

Διάβασε ακόμα: Face mist: Τελικά μας... ψεκάζουν!

2. Προϊόντα με προβιοτικά και φυσικά συστατικά

Τα φυσικά καλλυντικά χωρίς συντηρητικά, δηλαδή parabens, έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής και σίγουρα αν τα αφήσεις στο ντουλαπάκι του μπάνιου σου ή εκτεθειμένα στο μπουντουάρ σου, υπάρχουν κίνδυνος να αλλοιωθούν αφού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στον ήλιο και την υγρασία. Επιπλέοντα προϊόντα με προβιοτικά πρέπει να ψύχονται για να παραταθεί η διάρκεια ζωής των βακτηριδίων.

3. Βερνίκια Νυχιών

Έχεις προσέξει ότι τα βερνίκια νυχιών ''σπάνε'' μετά από κάποιο χρονικό διάστημα; Όπως και τα κραγιόν έτσι και τα βερνίκια αλλοιώνονται όταν είναι εκτεθειμένα στο περιβάλλον και σ' αυτό έρχεται να δώσει τη λύση το beauty fridge σου ώστε να διατηρήσει σταθερή τη φόρμουλά τους. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όταν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις να το βγάλεις από το ψυγείο λίγη ώρα πριν το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σου ώστε να προσαρμοστεί στη θερμοκρασία δωματίου, και να το κουνήσεις πολύ καλά αλλιώς θα είναι πολύ ρευστό.  

4. Αλλοιωμένα Κραγιόν 

Σε όλες μας έχει τύχει να λιώσει το κραγιόν που έχουμε αφήσει στο αυτοκίνητο ή στην τσάντα μας, και πιστέωτε με δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο. Με το που πας σπίτι λοιπόν το ψυγειάκι σου για ακόμα μια φορά θα σε σώσει, αφού θα η χαμηλή θερμοκρασία θα το σταθεροποιήσει και θα μπορείς και πάλι να το χρησιμοποιήσεις.

5. Jade Rollers και Sheet Masks

Είναι προϊόντα ομορφιάς που έχουν προστεθεί στην ρουτίνα μας τα τελευταία χρόνια και δεν διατηρούνται εκτός ψυγείου. Τα θαυματουργά εργαλεία από jade ή ροζ χαλαζία αλλά και οι sheet masks που αναζωογονούν το δέρμα μας πρέπει να φυλάσσονται στο ψυγείο, αφού όταν είναι κρύα συμβάλλουν στην μείωση του πρηξίματος, ενισχύουν την κυκλοφορία και την ροή του αίματος και συμβάλλουν ώστε η επιδερμίδα μας να δείχνει πιο σφριγηλή και λαμπερή.

Διάβασε ακόμα: 5 λάθος συνήθειες στην περιποίηση του προσώπου μας

Home