Thumbnail

Αυτή η καταπληκτική κρέμα από ρόδα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για γυναίκες άνω των 50 Αυτή η καταπληκτική κρέμα από ρόδα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για γυναίκες άνω των 50

Η νέας γενιάς αντιγηραντική κρέμα που αποπνέει μια αίσθηση ντελικάτης θηλυκότητας
Η αλήθεια, είναι πως την περιποίηση του δέρματός μας δεν την εμπιστευόμαστε σε οποιονδήποτε. Ιδιαίτερα όταν περάσουμε στην ώριμη φάση της ζωής μας, με τα σημάδια γήρανσης να γίνονται εντονότερα και το πρόσωπό μας να παρουσιάζει ανάγκες για μεγαλύτερη περιποίηση, η στροφή μας προς τους ειδικούς είναι απαραίτητη.

Γι' αυτό και η πρόσφατη κυκλοφορία της νέας αντιγηραντικής κρέμας από την Clarins, κέρδισε την προσοχή όλων των 50+ beauty lovers!  

Η νέας γενιάς τεχνολογία της Rose Radiance Cream 

  • Κάνει την υφή της επιδερμίδας πιο λεία προσφέροντας ήπια βιολογική απολέπιση από οξέα του ιβίσκου, που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί ενώ ενθαρρύνουν την ανάπλαση του δέρματος
  • Προσφέρει λάμψη αποτέλεσμα τεσσάρων διαφορετικών μαργαριταριών από τα εργαστήρια της  Clarins Laboratories καθένα από τα οποία αντανακλά μια διαφορετική απόχρωση, ενώ όταν συνδυάζονται δημιουργούν ένα λευκό φως, το παγκόσμιο χρώμα φωτεινότητας και ακτινοβολίας που προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους του δέρματος.
  • Ομαλοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας αφήνοντας ένα ροζ υπόχρωμα και υγιούς λάμψης. Μέρα με τη μέρα, το παράγωγο της βιταμίνης C συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων για να δώσει μια τέλεια ομοιόμορφη χροιά.

Clarins Rose

Χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα harungana το δέρμα ενισχύεται σταδιακά και η χαλάρωση του δέρματος επιβραδύνεται.Παράλληλα οι ρυτίδες φαίνονται πιο λείες ενώ η επιδερμίδα φαίνεται πιο γεμάτη χάρη στα μαργαριτάρια που λειτουργούν σαν σφουγγάρια απορροφώντας το νερό που περνά από την επιφάνεια της επιδερμίδας στα κάτω στρώματα.

Όλη η εξειδίκευση της Clarins είναι συμπυκνωμένη σ' αυτή την κρέμα ημέρας, που ενισχύει το δέρμα ώστε στο ξεκίνημα της ημέρας να αποκαλύπτεται η υγιής λάμψη του. Οι ρυτίδες περιορίζονται και τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται, ενώ η επιδερμίδα είναι φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια. Το δέρμα αποκτά πιο νεανική όψη, ενώ παράλληλα προστατεύεται από τους ρύπους του περιβάλλοντος.

Διάβασε ακόμα: Αυτό το beauty brand, που λατρεύουμε, μόλις μας έχει χαρίσει μια καταπληκτική σειρά από face scrubs

 

Home