Thumbnail

Ξέχασε αυτά που ήξερες! Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φοράς το άρωμά σου Ξέχασε αυτά που ήξερες! Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φοράς το άρωμά σου

Σταμάτα να... ψεκάζεσαι και δες τι σου προτείνουν οι perfume experts
Τα νέα μας ήρθαν από την Diptyque και δεν μπορούσαμε παρά να ανοίξουμε τα αυτιά μας και να ακούσουμε τι είχαν να μας πουν οι ειδικοί στην αρωματοποιία...

Μια νέα συλλογή με αξεσουάρ έχουν την ευκαιρία πλέον να απολαύσουν οι perfume lovers κι αυτό χάρη στην Diptyque, που όπως φαίνεται δεν επαναπαύεται αλλά προσπαθεί να εξελίξει το πιο δυνατό της χαρτί... το άρωμα.

Ήρθε η στιγμή να μάθεις λοιπόν 3 νέους τρόπους να φοράς το άρωμά σου...

Η συλλογή ‘’Prêts à Parfumer’’ αποτελείται από ένα αρωματικό τατουάζ, μια αρωματική καρφίτσα και ένα αρωματικό βραχιόλι.

Diptyque

Draw me a perfume!

Το αρωματικό τατουάζ είναι μεταξύ ενός στολιδιού για τα ρούχα και φορητού diffuser. Με μια γραφική, μπαρόκ διακόσμηση από σατέν ματ, μπορεί να εφαρμοστεί και να επαναεφαρμοστεί στο μέσα μέρος του καρπού, στη βάση του λαιμού σας ή την καμπύλη του ώμου σας έχοντας διάρκεια για όλη την ημέρα, προσθέτοντας έτσι στο σώμα σας γραφικές πινελιές, ενώ το άρωμα δίνει τη δική του αίσθηση με την μυρωδιά του Eau Rose, Do Son και

του L'Ombre dans l' Eau αντίστοιχα.

Diptyque

Ties that bind!

Μια φορά, δύο φορές, ίσως ακόμη και τρεις φορές γύρω από τον καρπό σου! Παίξε με το νήμα του και δέσε το στον καρπό σου!

Το βραχιόλι περικλείει το άρωμα! Βγαίνει από το οβάλ μαύρο κουτί, έτοιμο να κοπεί στο επιθυμητό μήκος και μπορεί να συνδεθεί και αποσυνδεθεί όποτε θέλετε, χάρη σε ένα επίχρυσο κούμπωμα, έτσι κάθε φορά που κινείς το χέρι σου απλώνει το άρωμά του. Το βραχιόλι διατίθεται με μυρωδιές Do Son, Eau Rose και Tam Dao.

Diptyque

Pin me to you!

Μια αρωματική καρφίτσα, εμπνευσμένη από τα αρωματικά κοσμήματα της Αναγέννησης. Στο κέντρο της καρφίτσας τοποθετείτε μια αρωματική πλακέτα με παρατεταμένο άρωμα Do Son, Eau Rose ή Fleur de Peau.

 

Τη νέα συλλογή αξεσουάρ ‘’Prêts à Parfumer’’ θα την βρεις αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Debenhams, The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Home