Thumbnail

Αυτές είναι οι beauty συνήθειες που πρέπει να σταματήσουμε αν θέλουμε νεανική επιδερμίδα στα 40 μας Αυτές είναι οι beauty συνήθειες που πρέπει να σταματήσουμε αν θέλουμε νεανική επιδερμίδα στα 40 μας

Η αισθητικός της Kate Moss, Nichola Joss, μάς αποκαλύπτει τον τρόπο να δείχνουμε fresh...
Σύμφωνα με την αισθητικό της Kate Moss, Nichola Joss, όλες οι γυναίκες κάνουμε ένα λάθος, το οποίο μειώνει τις πιθανότητες να απολαύσουμε νεανική επιδερμίδα μόλις πατήσουμε τα 40. Και σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιό είναι αυτό...

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, συχνά οι γυναίκες που διανύουν την τρίτη ή τέταρτη δεκαετία της ζωής τους χρησιμοποιούν ισχυρά καθαριστικά προσώπου, peeling και scrubs με μεγάλους κόκκους που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και την απογυμνώνουν από τα φυσικά έλαιά της, τα οποία την κρατούν λαμπερή και ενυδατωμένη.

Διάβασε ακόμα: Αυτό τον κανόνα ακολουθεί η Charlize Theron στην skincare ρουτίνα της

Σύμφωνα με την Joss πολλές γυναίκες είναι ξεχνούν να βάζουν αντηλιακό στο πρόσωπό τους, αλλά και προϊόντα ομορφιάς που προστατεύουν την επιδερμίδα από τους ατμοσφαιρικού ρύπους, γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Η ίδια προτείνει ένα σωστό ήπιο καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου, την καθημερινή χρήση ενός αντηλιακού, αλλά και ενυδατικών ορών, που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας νεανική και λαμπερή ακόμη και όταν πατήσετε τα 40!

Επίσης όπως λέει αν θέλουμε να δείτε πραγματικά σπουδαία διαφορά στην επιδερμίδα μας, εκτός από μια σωστή καθημερινή μας skincare ρουτίνα, πρέπει να φροντίσουμε να καταναλώνουμε καθημερινά πολλά λαχανικά, τσάι με μανιτάρι τσάγκα, που είναι πολύ αντιοξειδωτικό, πράσινα φυλλώδη λαχανικά και προβιοτικά (βρίσκονται σε διάφορες τροφές, όπως το γιαούρτι και το λάχανο τουρσί), ενώ να μην παραλείπουμε να παίρνουμε σε καθημερινή βάση ένα συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία της επιδερμίδας.

Τι περιμένεις λοιπόν...

Διάβασε ακόμα: Τα 4 βήματα που ακολουθούν οι γαλλίδες στην βραδινή ρουτίνα ομορφιάς τους

Home