Thumbnail

Αυτό το φυσικό προϊόν θα σε βοηθήσει να εξαφανίσεις τις παρανυχίδες Αυτό το φυσικό προϊόν θα σε βοηθήσει να εξαφανίσεις τις παρανυχίδες

Θα δεις διαφορά στα νύχια σου από την πρώτη εφαρμογή
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όσο τέλειο κι αν είναι το μανικιούρ σου κι όσο κι αν θέλεις να ευχαριστηθείς το νέο σου βερνίκι, αν δεν έχεις περιποιημένα πετσάκια είναι σαν να μην έκανες τίποτα...

Και η κρέμα χεριών δεν είναι ικανή να σε απαλλάξει από τις αντιαισθητικές παρανυχίδες δυστυχώς... Μπορεί να έχεις δοκιμάσεις άπειρες συνταγές για να λύσεις το πρόβλημα, όμως δεν θα πιστεύεις ότι τόσο καιρό η λύση βρισκόταν σε ένα φυσικό μαγικό λαδάκι: το αμυγδαλέλαιο!

Διάβασε ακόμα: 5 συμβουλές για να μην σπάνε εύκολα τα νύχια σου

Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και πρωτεΐνες, μπορεί μόλις με λίγες σταγόνες να μαλακώσει τις παρανυχίδες και να χαρίσει λάμψη στα νύχια.

almond oil nails

Αυτό που θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις όταν θα το προμηθευτείς είναι η ετικέτα στο βαζάκι να γράφει «γλυκό αμυγδαλέλαιο» ή σκέτο «αμυγδαλέλαιο». που είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Αντίθετα, απέφυγε να αγοράσεις πικρό αμυγδαλέλαιο, αφού είναι ένα αιθέριο έλαιο που δε χρησιμοποιείται στην περιποίηση του δέρματος. 

Διάβασε ακόμα: Το τρικ για να ''σώσεις'' το σπασμένο νύχι σου πριν το ραντεβού για μανικιούρ

Home