Thumbnail

Η makeup artist, Violette μάς δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο καθημερινό look μετά τις διακοπές Η makeup artist, Violette μάς δείχνει πώς να πετύχουμε το τέλειο καθημερινό look μετά τις διακοπές

Συνδυασμένο με ombre χείλη είναι ό,τι πρέπει γι' αυτή την περίοδο
Ως γνωστόν η επιστροφή από τις διακοπές εκτός από μια ανανεωμένη γκαρνταρόμπα απαιτεί και ένα φρέσκο makeup look που θα μας αναζωογονήσει και φυσικά θα αναδείξει το καλοκαιρινό μας μαύρισμα...

Η διάσημη guru του μακιγιάζ και συνεργάτης της Estée Lauder, Violette, ανέβασε μόλις ένα video στο κανάλι της στο YouTube και μας δείχνει βήμα βήμα τον τρόπο να δημιουργήσουμε το τέλειο look για την εποχή.

Διάβασε ακόμα: Η Cara Delevingne και η Lucy Boynton μόλις μας έδειξαν το πιο hot φθινοπωρινό μακιγιάζ

Η Violette παίζει με μπρονζέ και απαλές πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις και δημιουργεί από την καφετέρια ένα καθημερινό μακιγιάζ ιδανικό για ένα φθινοπωρινό ηλιοκαμένο look -αυτό που έχει λίγο ξεθωριάσει από τις καλοκαιρινές διακοπές- ενώ στόχος της είναι να δημιουργήσει μια dewy όψη στην επιδερμίδα της με λάμψεις χωρίς να την επιβαρύνει με αρκετά προϊόντα.

Για το φινάλε ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με το χαρακτηριστικό της ''french kiss'' look στα χείλη, όπως η ίδια ονομάζει τον τρόπο που εφαρμόζει το κραγιόν στα χείλη της... λες και έχουν μόλις φιληθεί α λα γαλλικά!

Διάβασε ακόμα: Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν

Home