Ένας ολάνθιστος κήπος κλεισμένος σε ένα μπουκάλι
Με το Dolce Garden -ένα λουλουδάτο gourmand Eau de Parfum - η αρωματοποιός Violaine Collas συλλαμβάνει κάθε απόχρωση του λουλουδιού φραγκιπάνι (frangipani). Εξαιρετική ισορροπία φρεσκάδας και γλυκύτητας, με τις μυρωδιές ενός ανθισμένου κήπου.
Για να εκφράσει την παιχνιδιάρικη θηλυκότητα του Dolce Garden, το μοναδικά σχεδιασμένο μπουκάλι, το άρωμα και το καπάκι του λουλουδιού παίρνουν ένα ροζ παστέλ που απεικονίζει το έμφυτο delicatessen των λουλουδιών που ανθίζουν.Μία λεπτή μαύρη κορδέλα, που παρουσιάζεται με ένα κομψό φιόγκο, είναι η υπογραφή της συλλογής Dolce.
Η ταινία Dolce Garden γυρίστηκε σε έναν κήπο κοντά στο Παλέρμο. Κάτω από τον λαμπερό ήλιο μιας σικελιάνικης πηγής, το μοντέλο Chiara Scelsi οδηγεί την οικογένεια σε έναν χαρούμενο χορό στον ήχο του "Katchi", που είναι μια σύνθεση του διάσημου στα charts DJ duo Ofenbach. Το οπτικό της διαφημιστικής καμπάνιας υπογράφεται από τον Victor Demarchelier, ο οποίος φωτογράφησε στην ίδια τοποθεσία, απαθανατίζοντας το μοντέλο Chiara Scelsi πλάι σε ένα θάμνο από ανθισμένα τριαντάφυλλα. Δες το βίντεο: