Thumbnail

Ποιες αλλαγές συμβαίνουν στο δέρμα σου μετά τα 30; Ποιες αλλαγές συμβαίνουν στο δέρμα σου μετά τα 30;

Μην πανικοβάλλεσαι. Εμείς θα σου πούμε πώς να τις διαχειριστείς
Το έχουμε ξαναπεί. Μαζί με τα κεράκια στην τούρτα, μετράμε όλο και περισσότερες αλλαγές στην επιδερμίδα και το σώμα μας. Δεν υπάρχει, όμως, κανένας λόγος να σε παίρνει από κάτω. Το θέμα είναι να τις διαχειριστείς σωστά.

Τι αλλαγές, λοιπόν, παρατηρούνται γύρω στα 30

Το δέρμα χάνει τη ζωντάνια του

Η λάμψη, η ζωηράδα και το φυσικό χρώμα υγείας του προσώπου σου δυστυχώς δεν παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Και αυτό γιατί η παραγωγή νέων κυττάρων μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Συγκεκριμένα, από τα 20 μόλις χρόνια μας. Όλο και περισσότερα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να την κάνουν να φαίνεται κουρασμένη και να χάνει τη ζωντάνια της. Ο καλύτερος σύμμαχός σου σε αυτό είναι η συχνή απολέπιση. Στην αγορά θα βρεις απολεπιστικά scrub  που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, χωρίς να αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Το δέρμα σκάει και είναι ξηρό

Λόγω του ότι μεγαλώνουμε, το δέρμα μας διατηρεί πιο δύσκολα τα επίπεδα υγρασίας. Το παν είναι η σωστή ενυδάτωση. Βρες την κατάλληλη ενυδατική για σένα, που να περιέχει μια καινοτόμα σύσταση και επαναστατική δράση, που πέρα από την ενυδάτωση, να καταπραΰνει το δέρμα.

WOMAN

Προστασία 24/7

Η επιδερμίδα μας όσο μεγαλώνουμε, ανταπεξέρχεται όλο και δυσκολότερα στους εξωτερικούς παράγοντες. Οπότε, χρειάζεσαι απαραιτήτως μια καλή κρέμα με αντηλιακή προστασία. Ψάξε για μια που θα τονώνει παράλληλα την επιδερμίδα και θα μειώνει τα σημάδια γήρανσης. 

Διάβασε επίσης 

Τι δεν πρέπει να παραλείπεις από τη ρουτίνα περιποίησης σου όταν κλείσεις τα 30

 Πώς να αποτρέψεις την εμφάνιση ρυτίδων

Τα μυστικά ομορφιάς της Gwen Stefani που την κάνουν να δείχνει νεότερη

 

 

Πηγή 

 

Home