Thumbnail

Μάθε τι κάνεις λάθος με την κρέμα ματιών Μάθε τι κάνεις λάθος με την κρέμα ματιών

Η πρόληψη είναι το παν!
Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως η κρέμα ματιών είναι περιττή αφού πρόκειται για κάτι που θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως αποτελεί μύθο μιας και λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει στην περιοχή των ματιών, η κρέμα αυτή βοηθά πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις.

Ρίξε μια ματιά πιο κάτω και θα δεις τι κάνεις λάθος όλο αυτό τον καιρό με την κρέμα ματιών αλλά και ποια είναι τα οφέλη της στην επιδερμίδα σου, ώστε να έχεις άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα διαπιστώσεις αν οι μαύροι κύκλοι σου είναι εκ γενετής ή από αϋπνία;

Πρησμένα μάτια

Σίγουρα, αντιμετωπίζεις κάθε πρωί στον καθρέφτη την εικόνα των πρησμένων ματιών από τον ύπνο-εκτός κι αν είσαι από τις πολύ τυχερές-, ωστόσο αυτό είναι ένα από τα πολλά οφέλη που προσφέρει η κρέμα ματιών: η εξαφάνιση του οιδήματος. Ειδικά, εάν την εφαρμόζεις συστηματικά δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, η εμφάνιση του θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Βάλε την κρέμα ματιών στο ψυγείο, καθώς όταν είναι παγωμένη ανακουφίζει τα πρησμένα μάτια πολύ πιο γρήγορα!

Βρείτε μας στο Instagram

Μαύροι κύκλοι

Λίγο η κούραση, λίγο οι ελάχιστες ώρες ύπνου, αλλά και πολλές φορές εξαιτίας της κληρονομικότητας εμφανίζονται μαύροι κύκλοι. Εάν εντάξεις στην καθημερινή περιποίηση μια κρέμα ματιών, η οποία περιέχει βιταμίνη C ή συστατικά που φωτίζουν την περιοχή των ματιών, με τον καιρό αυτή η γκρίζα όψη θα εξαφανισθεί.

matia

Ρυτίδες

Η εμφάνιση των λεπτών γραμμών είναι αυτό που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες όσο μεγαλώνουν. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινήσεις την εφαρμογή κρέμας ματιών πριν καν αρχίσουν να εμφανίζονται τα σημάδια γήρανσης ώστε να τα καθυστερήσεις αλλά και να περιορίσεις τα σημάδια. Άλλωστε, η πρόληψη είναι το παν!

Το μυστικό

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της κρέμας ματιών είναι από το κόκκαλο του φρυδιού ημικυκλικά εώς το κόκκαλο ακριβώς κάτω από τα μάτια ώστε με την κίνηση των βλεφάρων να μην αλλοιωθεί και να απλωθεί εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.

Διάβασε ακόμα: Κι όμως, ο λόγος που έβγαλες σπυράκι μπορεί να είναι το Instagram

Πηγή

Home