Thumbnail

Η Cindy Crawford αποκαλύπτει το μυστικό της για απαλά χείλη Η Cindy Crawford αποκαλύπτει το μυστικό της για απαλά χείλη

To supermodel μοιράζεται ένα από τα tips της διαχρονικής ομορφιάς της
Είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodels στον πλανήτη και σίγουρα μια γυναίκα που η διαχρονική ομορφιά της και ο τρόπος που μεγαλώνει μάς κάνει να θέλουμε να μάθουμε όλα τα... μυστικά της. Προς το παρόν ας αρκεστούμε σε ένα.

Η ίδια αποκάλυψε τον τρόπο που περιποιείται τα χείλη της ώστε να είναι πάντα απαλά, ενυδατωμένα και ζουμερά. Άλλωστε η χαρακτηριστική της ελιά, πάντα συγκεντρώνει την προσοχή σ' αυτό το μέρος του προσώπου της, γι' αυτό και φροντίζει πάντα να τα περιποιείται κάνοντας σωστή απολέπιση και ενυδάτωση.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα lip scrub για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια απλώνει ένα ενυδατικό lip balm για να τα κάνει μοναδικά απαλά. Μάλιστα δήλωσε πως έκανε όλη την οικογένειά της να ''ορκίζεται'' σε ένα συγκεκριμένο προϊόν για τα χείλη. Ποιό είναι αυτό; Το lip balm της La Mer ''Είμαστε όλοι εξαρτημένοι απ' αυτό'', είπε χαρακτηριστικά. ''Τα παιδιά μου είναι κάπως 'που είναι το La Mer; Αγοράζω περίπου έξι την φορά - και η γεύση του είναι υπέροχη''.

la mer lip balm

Όμως δεν σταματά εκεί Όπως είπε χρησιμοποιεί και μια κρέμα ματιών! «Μπορείτε να αφήσετε την κρέμα ματιών σαν μάσκα στα χείλη σας και στη συνέχεια να απλώσετε από πάνω το lip balm. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο tip αν τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα και θέλετε να είναι πιο ενυδατωμένα. Αν απλώσετε το ενυδατικό χειλιών πριν το κραγιόν, τότε μπορεί και να σας «γλιστράει». Απλώνοντας πιο πριν όμως την κρέμα ματιών, το κρατάτε πιο σταθερό και τα χείλη σας δείχνουν πιο ζουμερά».

Σίγουρα πάντως η κόρη της Kaia Gerber ακολουθεί την συμβουλή της... Γιατί όχι κι εμείς;

Διάβασε επίσης: Το μυστικό ομορφιάς της Elle Macphrerson, που όλες μπορούμε ν' ακολουθήσουμε

Home