Thumbnail

Κρύψε χρόνια μ' αυτή την μάσκα προσώπου Κρύψε χρόνια μ' αυτή την μάσκα προσώπου

Καλύτερη κι από botox!
Λατρεύεις κι εσύ όσο κι εμείς τις σπιτικές θεραπείες. Νομίζεις ότι χρειάζεσαι μια μάσκα που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου σύσφιξη και λάμψη; Τότε είσαι στο σωστό άρθρο.

Βρήκαμε την ιδανική μάσκα που θα διώξει τη θαμπάδα από το πρόσωπό σου και θα σε κάνει να διώχνεις κάποια χρόνια νεότερη. Γι' αυτό λοιπόν αν είσαι σε περίοδο που νιώθεις ότι η όψη σου δείχνει αφυδατωμένη ή πιστεύεις πως χρειάζεσαι άμεσα αποτελέσματα αλλά δεν έχεις χρόνο για μια επίσκεψη στον δερματολόγο, τότε αυτό το τριήμερο σου ήρθε κουτί. 

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου φτιάξε την πιο εύκολη και την πιο δραστική μάσκα ever!

Θα χρειαστείς:  1 ώριμο αβοκάντο και τον χυμό από μισό λεμόνι

Διαδικασία: Λιώσε καλά τη σάρκα από το ώριμο αβοκάντο με ένα πιρούνι, προσθέστε το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά το μείγμα μέχρι να γίνει κρεμώδες. Άπλωσε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Μετά από 10 λεπτά αφαίρεσε τη μάσκα με ένα βαμβάκι και άφθονο νερό.

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Το λεμόνι περιέχει πλούσιο σε βιταμίνη C και κιτρικό οξύ που προσφέρουν στο δέρμα απολέπιση, λάμψη, ομοιόμορφο χρώμα και λείανση ρυτίδων.

Επειδή το κιτρικό οξύ που περιέχεται στο λεμόνι, είναι ένα από τα οξέα φρούτων AHA, δεν ενδείκνυται η χρήση του την ημέρα, που ο ήλιος είναι έντονος. Κάνε καλύτερα την μάσκα το βράδυ ενώ ξαπλώνεις στον καναπέ παρακκολουθώντας την αγαπημένη σου σειρά. 

Διάβασε επίσης: Το κρύο νερό τελικά κάνει καλό στο πρόσωπό μας;

Home