Η Kourtney Kardashian φτιάχνει μάσκα ομορφιάς και σου δείχνει το καθημερινό της μακιγιάζ (Video)

Είναι γνωστή η προτίμηση της Kourtney Kardashian στα ''φυσικά'' προϊόντα ομορφιάς και αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο από το πασίγνωστο tv show ''Keeping Up with The Kardashians'', στο οποίο πρωταγωνιστεί θα έχεις διαπιστώσει το πόσο ευαισθητοποιημένη είναι σ' αυτό το κομμάτι αλλά και την εμμονή της με τα αγνά organing προϊόντα τόσο για την κουζίνα της όσο και για το... νεσεσέρ της. 

Η reality star υποστηρίζει το μόττο ''μην βάζεις στο πρόσωπό σου ό,τι δεν μπορείς και να φας'' και σ' ένα video που έφτιαξε για την Vogue αποκαλύπτει μια φανταστική μάσκα με μέλι και coconut oil την οποία η ίδια δημιουργεί μόνη της στο σπίτι για αποτοξίνωση και καθαρισμό προσώπου, αλλά και ένα scrub για μαλακά χείλη.

Διάβασε ακόμα: Ακολουθούμε βήμα-βήμα το 5λεπτο μακιγιάζ της Rosie Huntington-Whiteley

Στη συνέχεια η μεγαλύτερη αδελφή της πασίγνωστης οικογένειας, μοιράζεται μαζί μας το μυστικά καθημερινού μακιγιάζ, το οποίο η ίδια κάνει μέσα σε 5' λεπτά.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια αφού απλώσει την αντηλιακή κρέμα στο πρόσωπό της, βάζει και στα χέρια της, ένα beauty tip που ''έκλεψε'' από την αδελφή της, Kourtney, ενώ μας δείχνει τον τρόπο να κάνουμε contouring χωρίς υπερβολές, για να δείχνει φυσικό το πρωϊνό μακιγιάζ μας.

Διάβασε ακόμα: Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ