Thumbnail

Οι makeup arists δεν σταματούν να μιλούν γι' αυτά τα 5 χρώματα στα κραγιόν της Άνοιξης Οι makeup arists δεν σταματούν να μιλούν γι' αυτά τα 5 χρώματα στα κραγιόν της Άνοιξης

Τα χρώματα που ξεχώρισαν οι ''ειδικοί'' και που θα δούμε παντού!
Δεν υπάρχει τίποτα που να ενθουσιάζει περισσότερο τις beauty junkies από μια συλλογή από χρωματιστά κραγιόν. Και όπως συμβαίνει κάθε σεζόν, που οι makeup artists ορίζουν τα νέα trends έτσι και φέτος τρέχουν να τα δοκιμάσουν.

Και η αλήθεια είναι πως όσο και να αγαπάμε ένα υπέροχο eye makeup look, με το που μπαίνει η Άνοιξη αναζητούμε σαν τρελές να φωτίσουμε το πρόσωπό μας με χρωματιστά κραγιόν. Με τα φλουό χρώματα να έχουν την πρωτοκαθεδρία στο μακιγιάζ του 2019, οι πιο απαλοί τόνοι βρίσκουν την θέση τους στην παλέτα της σεζόν και καμία μας δεν έχει παράπονο. 

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να διαλέξεις από μια τεράστια γκάμα από χρώματα, βρήκαμε τις 5 πιο καυτές τάσεις που οι influencers της ομορφιάς θα τιμήσουν στο μακιγιάζ τους.

Διάβασε ακόμα: Πώς να επιλέξεις την απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει

1.Το κοραλλί είναι το χρώμα του 2019 και οι makeup artists δεν προσπέρασαν με κλειστά μάτια την τάση. Ένα φυσικό μακιγιάζ με απαλούς κοραλλί τόνους στα μάγουλα και τα χείλη είναι η fresh τάση που είδαμε τόσο στον Antonio Marras όσο και σε άλλους οίκους.

lipstick trends 2019

2.Η τάση όμως εμφανίζεται και στην πιο έντονη εκδοχή της με το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν να δίνει ζωντάνια στα no makeup-makeup looks της Άνοιξης, και να γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός μας στο μακιγιάζ χωρίς να χρειαζόμαστε τίποτα περισσότερο για να ξεχωρίσουμε στο πλήθος.

lipstick trends 2019

3.Από τις επιλογές των διάσημων makeup artists δεν έλειψαν ούτε και φέτος όμως οι πιο φυσικοί τόνοι, που αυτή τη φορά όμως εμφανίστηκαν σαν lip balms αφήνοντας ένα glossy άγγιγμα με μια πινελιά χρώματος στα χείλη.

lipstick trends 2019

4.Είναι η τάση που είδαμε σε οίκους όπως οι Oscar de la Renta και Lela Rose με το έντονο κραγιόν να αποκτά μια ξεθωριασμένη ''τσαλακωμένη'' όψη. Για να πετύχετε το αποτέλεσμα εφαρμόστε το με ταμποναριστές κινήσεις στα χείλη με το δάχτυλό σας και διορθώστε τις ατέλειες στο περίγραμμα με μια μπατονέτα.

lipstick trends 2019

5.Last but not least... τα φλουό χρώματα, που ξεσήκωσαν όχι μόνο τις φαν του μακιγιάζ αλλά και τα κορίτσια της μόδας που ενισχύουν τα looks του καλοκαιριού με φανταχτερά neon στα μάτια και τα χείλη χωρίς κανένα ενδοιασμό.

lipstick trends 2019

Διάβασε ακόμα: Γιατί ελκεί τόσο πολύ τους άνδρες το κόκκινο κραγιόν;

Home