Thumbnail

Sophie Turner: Η κοκκινομάλλα του Game of Thrones και τα μυστικά ομορφιάς της Sophie Turner: Η κοκκινομάλλα του Game of Thrones και τα μυστικά ομορφιάς της

Η skincare ρουτίνα της πανέμορφης Sansa Starck
Η Sophie Turner, η πανέμορφη κοκκινομάλλα του Game of Thrones, μετά και το τέλος του τελευταίου κύκλου της θρυλικής σειράς, επιστρέφει στο φυσικό της ξανθό και μιλά για τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και για το αγαπημένο της makeup look.

''Ως ξανθιά νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου. Είναι το φυσικό μου χρώμα. Με το κόκκινο αισθάνομαι πιο κλασάτη και πιο δυναμική ως γυναίκα. Αλλά ως ξανθιά είμαι πιο φυσιολογική και πιο αγοροκόριτσο, που αυτό είμαι ως προσωπικότητα'', αποκάλυψε σε συνέντευξή της η 22χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, λίγες μέρες πριν την προβολή του τελευταίου κύκλου της σειράς. 

sophie turner blonde

Μπορεί να την γνωρίσαμε και να την αγαπήσαμε ως εκρηκτική κοκκινομάλλα, όμως όπως ανέφερε η ίδια στην συνέντευξή της στο Marie Claire, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στην ξανθιά της εκδοχή, γεγονός που την ανάγκασε να ξανοίγει συνεχώς τα μαλλιά της προκειμένου να απαλλαγεί από το φωτεινό κόκκινο που είχε στη σειρά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, για την έβδομη σεζόν αναγκάστηκε να φορέσει και περούκες προκειμένου να μην καταστρέψει εντελώς τα μαλλιά της, ενώ μοιράστηκε και το μυστικό της για απαλά μαλλιά χωρίς κόμπους. Ως πρέσβειρα της Wella Professionals η Sophie Turner χρησιμοποιεί το Invigo Brilliance Miracle BB Spray με χαβιάρι, που δίνει λάμψη και τονώνει το χρώμα των μαλλιών.

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά

sophie turner got

Και μπορεί να έχουμε μια εμμονή με το φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, όμως δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για την αλαβάστρινη επιδερμίδα της. Όπως ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της, μπορεί να είναι ακόμη πολύ μικρή όμως δεν παραλείπει τα 3 βασικά βήματα φροντίδας για την επιδερμίδα της: καθαρισμός, τόνωση και ενυδάτωση. «Για το δέρμα μου, πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να μην αγχώνομαι, αφού θεωρώ ότι αυτοί οι δύο παράγοντες είναι οι πλέον σημαντικοί για την εμφάνιση των ανεπιθύμητων breakouts. Αγαπώ επίσης τη χρήση της δημοφιλούς πια bubble mask προσώπου, που μόλις την τοποθετείς αφρίζει κάνοντας σαπουνάδα - είναι τόσο διασκεδαστικό. Τοποθετώ επίσης κάτω από τα μάτια under-eye patches για να φαίνεται ξεκούραστο το βλέμμα μου γιατί είμαι μονίμως κουρασμένη». 

Ωστόσο τα προϊόντα ομορφιάς που θα έπαιρνε μαζί της σε ένα απομονωμένο νησί όπως αποκάλυψε είναι μια μάσκα μαλλιών για να διατηρήσει τα μαλλιά της υγιή και ενυδατωμένο, ενώ για την επιδερμίδα της, την ενυδατική κρέμα La Mer Moisturizer''. 

sophie turner hair

Για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η Sophie αποκάλυψε πως προτιμά το smokey-eye makeup look σε καφέ και μαύρους τόνους και τα nude χείλη, ενώ για τα μαλλιά της προτιμά το ίσιο χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι και τις τούφες πίσω από τα αυτιά ''Είναι κομψό, απλό και πανεύκολο να γίνει''. 

Όσο για την αγαπημένη της red carpet εμφάνιση ήταν  εκείνη στα Golden Globes 2017, όπου είχε ολόισια μακριά ξανθά μαλλιά, ενώ μια τούφα ήταν πάλι πίσω από τα αυτιά της. «Συνδύασα αυτό το χτένισμα με πραγματικά σκοτεινά μάτια και ένα ασύμμετρο ασπρόμαυρο φόρεμα, που ήταν αρκετά κομψό και ταυτόχρονα φρέσκο, ιδανικό για την ηλικία μου». 

Διάβασε ακόμα: Stop the press! To Game of Thrones γίνεται σειρά μακιγιάζ!

Home