Thumbnail

Face mist: Τελικά μας... ψεκάζουν! Face mist: Τελικά μας... ψεκάζουν!

Η μεγαλύτερη τάση στο skincare, που λάνσαρε η Ντένη Μαρκορά!
Πριν το μακιγιάζ, μετά το μακιγιάζ, χωρίς μακιγιάζ και μη σου πω καθόλη και τη διάρκεια της μέρας, το face mist έγινε πλέον απαραίτητο για τις απανταχού beauty junkies που κυκλοφορούν κι ''οπλοφορούν''.

Από τότε που η Ντένη Μαρκορά φώναζε ''Μαρούσκα το Evian'' μπορεί να πέρασαν 15 χρόνια και, όμως μόλις πρόσφατα τα face mist μπήκαν στην καθημερινότητα και εισέβαλαν στις τσάντες όλων μας.

Όλες ψεκάζονται, κάθε μέρα, όλη μέρα κι αυτό γιατί πλέον τα face mist φιγουράρουν πλέον ανάμεσα στα απαραίτητα beauty προίόντα της καθημερινής μας περιποίησης και ενυδάτωσης.

Αυτά τα μικρά μπουκαλάκια γεμάτα με συστατικά, φίλτρα και βιταμίνες ήρθαν ως ελιξήρια ομορφιάς για να προστατεύσουν το δέρμα σου on the go και να το θωρακίσουν από τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά από το περιβάλλον -από τους ρύπους, τον ήλιο, τα κλιματιστικά κλπ.- χωρίς να χαλάσουν το μακιγιάζ σου.

Διάβασε ακόμα: Το κρύο νερό τελικά κάνει καλό στο πρόσωπό μας;

Το beauty προϊόν, που άλλοτε θεωρούσαμε περιττό, πλέον όχι μόνο μοιάζει απαραίτητο χειμώνα-καλοκαίρι αλλά οι διαφορετικές φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, δείχνουν την δύναμη που μπορεί να έχει στην καθημερινή μας περιποίηση. Ανάλογα με το τι υπάρχει στα συστατικά τους έχουν και την αντίστοιχη δράση, ωστόσο όλα έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: να ενυδατώσουν!

Τα αναζωογονητικά σπρέϊ νερού αποκαθιστούν άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και την καταπραϋνουν, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει δροσερό -αλλά όχι λιπαρό- και να εκπέμπει μια φυσική φρεσκάδα, ενώ εξουδετερώνουν τη θαμπή, γκρίζα όψη και σβήνούν τα σημάδια της κούρασης. 

Extra Tip: Στην αγορά υπάρχει κίνδυνος να τα μπερδέψεις με τα setting spray, αλλά ας ξεκαθαρίσουμε από τώρα την διαφορά τους. Αν και φαίνονται ίδια με μια πρώτη ανάγνωση ο στόχος τους είναι εντελώς διαφορετικός. Καλό είναι να γνωρίζεις λοιπόν όρι τα setting spray σε αντίθεση με τα face mist, χρησιμοποιούνται μετά το μακιγιάζ για να το σταθεροποιήσουν και για να δώσουν στην όψη ένα λιγότερο λιπαρό, ματ αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Micellar Water: Το θαυματουργό νερό που έχει αντικαταστήσει τις λοσιόν καθαρισμού

Home