Thumbnail

6 φορές που η Meghan Markle ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της 6 φορές που η Meghan Markle ''έσπασε'' το πρωτόκολλο με τις beauty επιλογές της

Η Δούκισσα ''επέβαλε'' τους δικούς της κανόνες ομορφιάς στο παλάτι
Από τη στιγμή που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, η Meghan Markle όρισε τους δικούς της κανόνες ομορφιάς στο παλάτι.

Δούκισσα του Σάσεξ, φιλάνθρωπος, mom-to-be, ηθοποιός, πρότυπο φινέτσας και κομψότητας, ειδική στο ''ακατάστατο'' σινιόν, η Meghan Markle είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα, που από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να συναντήσει τον πρίγκιπα Harry, έβαλε τους δικούς της κανόνες, ανεβαίνοντας χωρίς συνοδεία, ανεξάρτητη και δυναμική τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και δίνοντας με την εμφάνισή της ένα νέο ορισμό της βασιλικής ομορφιάς.

Ένα χρόνο τώρα η Meghan κι ενώ περιμένει τον διάδοχο, με σεβασμό αλλά και μια επαναστατική διάθεση, αλλάζει βήμα-βήμα τα ''συντηρητικά'' δεδομένα του παλατιού, από τα ρούχα που επιλέγει μέχρι το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Πιο κάτω καταγράψαμε 6 σημαντικές beauty αλλαγές που έφερε η Δούκισσα του Σάσεξ στο παλάτι.

1.Με τα μαλλιά σε ''ακατάστατο'' σινιόν -ένα hair look που έμελλε να γίνει το χαρακτηριστικό της-, χωρίς να ακολουθεί τα ευπρεπή χτενίσματα που βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στους βασιλικούς γάμους, αλλά και με τις μερικές λευκές τρίχες άβαφτες και ελαφρύ μακιγιάζ που άφηνε ''εκτεθειμένες'' τις φακίδες στο πρόσωπό της, η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσε άλλο νόημα στην φυσική ομορφιά με το που φόρεσε την διαμαντένια τιάρα.

meghan markle beauty

2.Το μίνιμαλ μακιγιάζ είναι μια τακτική που ακολούθησε και στην πορεία. Η Meghan Markle νιώθει περήφανη για τα beauty marks της και το δείχνει σε κάθε επίσημη δημόσια εμφάνιση, όπου φαίνεται να μην χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου foundation.

Meghan Markle minimal makeup

Διάβασε ακόμα: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Meghan Markle;

3. Κόντρα στους άγραφους beauty κανόνες του παλατιού, που θέλουν τις γυναίκες-μέλη της βασιλικής οικογένειας να βάφουν με ένα ''ήσυχο'' μπεζ χρώμα τα νύχια τους, η Meghan Markle προκάλεσαι ''πανικό'' στα μίντια και πιθανόν απανωτά εγκεφαλικά στη Βασίλισσα Ελισάβετ όταν εμφανίστηκε με σκούρο μπορντό μανικιούρ στα British Fashion Awards.

Meghan Markle nail polish

4. Χωρίς υπερβολές, η ίδια έδειξε πολλές φορές ότι ακολουθεί τις τάσεις στο μακιγιάζ, είτε φορώντας τα χρώματα της σεζόν είτε χρησιμοποιώντας κάποια τρικ ομορφιάς για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της. Ίσως να μην το έχεις προσέξει, αλλά η Δούκισσα του Σάσεξ σχηματίζει πάντα τα χείλη της με μολύβι χειλιών ώστε να δείχνουν πιο έντονα και ζουμερά.

meghan marble makeup looks

5. Σε επίσημη εκδήλωση όπου ως ένδειξη σεβασμού έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια της, η Meghan Markle αποκάλυψε το περιποιημένο πεντικιούρ σε ένα σκούρο κόκκινο χρώμα, το οποίο για ακόμα μια φορά ''ακύρωνε'' τον κανόνα του μπεζ που ακολουθούν οι υπόλοιπες royals. You go girl!

Meghan Markle nail polish

6. Το αφήσαμε τελευταίο κι αυτό γιατί είναι ίσως το κυριότερο beauty χαρακτηριστικό της, αφού η Meghan έκανε μόδα το messy bun, το ακατάστατο σινιόν με μικρές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, το οποίο χρησιμοποιεί και ως τρικ για να ''τιθασεύσει'' τα πλούσια μαλλιά της χωρίς να δείχνουν πολύ ''στιλιζαρισμένα''.

meghan marble messy bun

Διάβασε ακόμα: Γιατί η Meghan Markle αγαπάει τόσο πολύ το χαμηλό σινιόν;

Home