Thumbnail

Αυτό είναι το σίδερο ισιώματος που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham Αυτό είναι το σίδερο ισιώματος που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham

Σ' αυτό οφείλει τα τέλεια μαλλιά της μετά από μια πολύωρη πτήση
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς γίνεται οι celebrities με το που εμφανίζονται σε κάποιο αεροδρόμιο μετά από μια πολύωρο πτήση να δείχνουν τόσο περιποιημένες;

Και το κυριότερο τα μαλλιά τους να δείχνουν τόσο καλοχτενισμένα λες και βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο ώστε να σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχουν μαζί τους κάποιο... μαγικό εργαλείο που μπορούν να χρησιμοποιούν εν ώρα πτήσης.

Διάβασε ακόμα: Ο δερματολόγος της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Μια απ' αυτές και η Victoria Beckham που ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε πολλές φορές στο αεροδρόμιο. Φυσικά, το airport style της βασίλισσας της μόδας είναι αυτό που πάντα κερδίζει την προσοχή μας, όμως η εικόνα της δεν θα έμοιαζε τόσο τέλεια αν τα μαλλιά της έδειχναν ανακατεμένα και φριζαρισμένα, όπως συμβαίνει συνήθως σε όλες εμάς τις υπόλοιπες, εξαιτίας του ξηρού αέρα που υπάρχει στο αεροπλάνο.

Victoria Beckham hair

Ε λοιπόν, αυτό το... μαγικό εργαλείο υπάρχει και η Lady V μας το αποκάλυψε. 

Πρόκειται για μια ασύρματη ισιωτική πρέσα Balmain Paris Hair Couture που η ίδια κουβαλά πάντα και παντού μαζί της και είναι ο άσσος στο μανίκι της.

«Λοιπόν, έψαχνα για το την τέλεια πρέσα ισιώματος που να μπορώ να τη χρησιμοποιώ στο αεροπλάνο και πού να μην χρειάζεται πρίζα. Έτσι πριν κατέβω από το αεροπλάνο, μπορώ να ισιώνω λίγο τα μαλλιά μου. Τέλος το φριζάρισμα μετά την προσγείωση», έγραψε στο Instagram και έκανε όλες μας να τρέχουμε για να την αποκτήσουμε.

balmain hair

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο σίδερο ισιώματος είναι λίγο ακριβό, αλλά αν είσαι κορίτσι που ταξιδεύει συχνά αξίζει μια τέτοια επένδυση! Συγκεκριμένα κοστίζει €220 και μπορείς να το αποκτήσεις κάνοντας κλικ εδώ!

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Adriana Lima για λαμπερά μαλλιά

Home