Thumbnail

Τα μαλλιά της Khaleesi είναι η έμπνευσή μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GoT Τα μαλλιά της Khaleesi είναι η έμπνευσή μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GoT

Το βαθύ νόημα πίσω από τις πλεξούδες της Μητέρας των Δράκων
Όποιο οίκο κι αν υποστηρίζεις -αν είσαι φαν φυσικά του Game of Thrones- δεν μπορείς να αρνηθείς την επική εξέλιξη της Daenerys Targaryen που με ''όπλο'' τα μακριά λευκά μαλλιά της, είναι από τις πιο δυναμικές παρουσίες της θρυλικής σειράς.

Με την Μάχη στο Winterfell να έχει λήξει αισίως και την Dany να έχει επιβιώσει -αν και εδώ που τα λέμε άλλη ήταν η ηρωίδα του επεισοδίου- η Μητέρα των Δράκων είναι έτοιμη να διεκδικήσει πλέον το Iron Throne και σίγουρα ένα από τα στοιχεία που ''δηλώνουν'' τη δύναμή της δεν είναι άλλο από την μακριά της κόμη.

Ενώ ο Jon Snow -με συγχωρείς, Aegon Targaryen πια- και η Arya Stark αποτίουν φόρο τιμής στον νεκρό πατέρας τους έχοντας πιασμένα τα μαλλιά τους σε half bun όπως εκείνος, η Khaleesi ακολουθεί την παράδοση των Dothraki για τους οποίους τα μακριά μαλλιά είναι ένδειξη ισχύς . Άλλωστε η μακριά κοτσίδα του νεκρού συζύγου της Khal Drogo οφειλόταν στο γεγονός ότι ήταν ανίκητος στις μάχες, ενώ στα πρώτα επεισόδια την παρακολουθούμε να λέει στον αδελφό της πως ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα στην πλεξούδα.

khaleesi braids

Διάβασε ακόμα: Sophie Turner: Η κοκκινομάλλα του Game of Thrones και τα μυστικά ομορφιάς της    

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του πρώτου κύκλου πάντως οφείλεις να παραδεχτείς ότι ζήλεψες κάθε hair look της, ενώ οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις hair stylists που τα επιμελήθηκαν και έδωσαν νέα ''ζωή'' στις πλεξούδες με κάθε νέο στυλ που εμπνέονταν και έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας.

Έτσι λοιπόν την γνωρίσαμε, και αρχίσαμε να μιλάμε γι' αυτά τα λευκά μακριά μαλλιά...

khaleesi hair looks

Και ξαφνικά μετά τον γάμο της με τον Khal Drogo άρχισε να αποκτά πλεξούδες...

khaleesi hair looks

Στη δεύτερη σεζόν και με την γέννηση των τριών δράκων η δύναμή της Dany αρχίζει να αυξάνεται γεγονός που δηλώνει και η μεταμόρφωσή της. Με μαλλιά τοστιέρα στην αρχή γνωστά και ως crimped hair, και διακριτικές πλεξούδες αρχίζει να μετατρέπεται σε βασίλισσα των Dothraki και να κερδίζει τον σεβασμό τους. Που βρήκε εν τω μεταξύ το σίδερο για να τα φτιάξει παραμένει μυστήριο...

khaleesi hair looks

Για την τρίτη σεζόν η Dany μετατρέπεται σε απόλυτη αρχόντισα και με τις περιποιημένες πλεξούδες της τιμά τον νεκρό σύζυγό της Khal Drogo.

khaleesi hair looks

khaleesi hair looks

Τα μαλλιά της μακραίνουν ακόμα περισσότερο για την τέταρτη σεζόν, ένδειξη της αυτοπεποίθησής της και οι πλεξούδες της γίνονται πιο χοντρές, ενώ το στυλ της πιο πολεμικό.

khaleesi hair looks

Στην πέμπτη σεζόν όπου την παρακολουθούμε να αρνείται την αφοσίωση του Sir Jorah και με δεξί χέρι πλέον τον Tyrion Lannister να πλησιάζει τον Σιδερένιο Θρόνο με την πλούσια κόμη της να γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ σε πολλές σκηνές αποκτά ένα πιο ρομαντικό ύφος για να υποστηρίξει τη στιγμή και το... σενάριο φυσικά.

khaleesi hair looks

Khaleesi hair looks

Στην 6η σεζόν η Dany μπαίνει σε μπελάδες και γίνεται αιχμάλωτη του Dothraki Κhalasar κι αυτό έχει φυσικά επιπτώσεις στα μαλλιά και τις πλεξούδες της.

Khaleesi hair looks

Τις οποίες φυσικά επανακτά με το που καταφέρνει να δραπετεύσει.

khaleesi hair looks

Στην 7η σεζόν  σε κάθε εκατοστό του σώματός της είναι μια Targaryen και μια αληθινή βασίλισσα -σαν αρχαιοελληνική θεότητα σαν αυτές που βλέπεις στο Μουσείο της Ακρόπολης. Μόνο το στέμμα λείπει να συμπληρώσει τις μακριές κατάξανθες πλεξούδες της, ενώ στην πρώτη συνάντησή της με τον Jon Snow τα μαλλιά της είναι όλα μαζεμένα σε χαμηλή αλογοουρά με πλεξούδες ένα look, που ξεκάθαρα δηλώνει εξουσίαkhaleesi hair looks

khaleesi hair looks

khaleesi hair looks

Με την ''κατάκτηση'' και του Βορρά με τις ''ευλογίες'' του Jon Snow στον 8ο κύκλο η Khaleesi αποκαλύπτει όλη την δύναμή της με μακριές πλεξούδες ενώ όσο πλησιάζει η Μάχη στο Winterfell οι πλεξούδες της πολλαπλασιάζονται...

khaleesi looks hair

khaleesi hair looks

Διάβασε ακόμα: Διάσημες κυρίες σου δείχνουν 5 hairstyles με πλεξούδες για την Άνοιξη

Home