Thumbnail

Ηθοποιός έκπληξη έκλεισε στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (Βίντεο) Ηθοποιός έκπληξη έκλεισε στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (Βίντεο)

Δεν πάει το μυαλό σου ποιος είναι – Πάνε χρόνια να τον δούμε στην τηλεόραση
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, που πέρα από το «Τατουάζ» που ολοκληρώνει τον κύκλο του τον Ιούνιο, ετοιμάζουν άλλες δύο καινούργιες σειρές. 

Αυτές τις ημέρες έρχονται στη δημοσιότητα διάφορες πληροφορίες που αφορούν τη μια εκ των δύο σειρών που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου και δεν είναι άλλη από τη σειρά, «8 λέξεις».

Το καστ των ηθοποιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα ένα όνομα έκπληξη από ένα ηθοποιό που έχουμε χρόνια να δούμε. 

 

Διάβασε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο)

 

Στην καινούργια λοιπόν σειρά, «8 λέξεις» θα δούμε και τον Ανδρέα Ανδρεόπουλου ο οποίος υποδυόταν τον Τίμο Δράκο στη «Λάμψη», που γνώρισε τεράστια επιτυχία για πολλά χρόνια. 

Ο ίδιος μίλησε στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και στο «Πρω1νό» αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες της ζωής του, ενώ αποκάλυψε γιατί χάθηκε τόσα πολλά χρόνια. 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Αποκλειστικό: To Μylife στα γυρίσματα της νέας σειράς «Αστέρια στην Άμμο» (Φώτος)

 

Συνέντευξη: Ο Κούλλης Νικολάου μιλάει για όλα αποκλειστικά στην κάμερα του My Life (Βίντεο)

 

 

Home