Thumbnail

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Τάμτα! (Βίντεο) Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Τάμτα! (Βίντεο)

Απόψε ψηφίζουν οι επιτροπές των χωρών για τον α' ημιτελικό
Σε ρυθμούς Eurovision κινείται η Ευρώπη, καθώς αυτή η βδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί αλλά και ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού.

Πριν από λίγο ωστόσο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τρίτη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Μάλιστα αυτή η πρόβα ονομάζεται Dress Rehearsal, ενώ απόψε οι χώρες που συμμετέχουν στον α’ ημιτελικό θα ανεβούν ξανά στη σκηνή, όπως θα εμφανιστούν και αύριο! 

Κατά τη διάρκεια της αποψινής εγγραφής, οι επιτροπές θα ψηφίσουν για τον α’ ημιτελικό. Να σας θυμίσουμε πως η Τάμτα θα εμφανιστεί πρώτη στη σκηνή της Eurovision, ενώ στον ίδιο ημιτελικό βρίσκεται και η Ελλάδα. 

 

Διάβασε ακόμη: Ποια χώρα θα κερδίσει την Eurovision; Σε ποια θέση η Τάμτα; Τα «άστρα» μίλησαν (Βίντεο)

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής συμμετοχής, Ανδρέας Αναστασίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μόλις τελείωσε η πρώτη γενική πρόβα. Ήταν εξαιρετική τα τεχνικά προβλήματα λύθηκαν και είμαστε έτοιμοι για απόψε που θα ψηφίσουν οι επιτροπές. Όλοι την καταχειροκρότησαν αλλά και εμείς σαν αποστολή είμαστε πιο ανακουφισμένοι μετά την επίλυση των προβλημάτων. Η Τάμτα είναι η πρώτη που ανεβαίνει στη σκηνή. Είναι πολύ καλά της και έφυγε το άγχος».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Τάμτα στη σκηνή του διαγωνισμού (Βίντεο)

 

Ελένη Φουρέιρα: Με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή στο πάρτι της Eurovision 2019! (Βίντεο)

 

 

 

Home