Thumbnail

Eurovision 2019: Η ατυχία της Τάμτα στην γενική της πρόβα! (Βίντεο) Eurovision 2019: Η ατυχία της Τάμτα στην γενική της πρόβα! (Βίντεο)

Γλίστρησε και παραλίγο να πέσει κάτω – Δες τη στιγμή 
Λίγες ώρες πριν τον α’ ημιτελικό της Eurovision, η Κύπρος με την Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα με την Ελλάδα θα ανέβουν στη σκηνή για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

Σε ένα σχετικά εύκολο ημιτελικό, τα πράγματα δυσκολεύουν ώρα με την ώρα, ειδικά μετά το τέλος της χθεσινή πρόβας, όπου ψήφισαν οι επιτροπές των χωρών. 

Η εκρηκτική Τάμτα εμφανίζεται στη σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια και πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν, πλησιάζουν την τραγουδίστρια και βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται με ένα σέξι κορμάκι σε ασημί χρώμα με κρυστάλλους. 

Πίσω τους στη σκηνή, βρίσκονται έξι λευκές κολώνες που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνης είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.

 

Διάβασε ακόμη: Η Τάμτα ερμηνεύει το «Shallow» με τον εκπρόσωπο της Τσεχίας και εντυπωσιάζουν! (Βίντεο)

 

Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση, ένα στοιχείο που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο τελευταίο ρεφρέν εμφανίζονται πυροτεχνήματα, ενώ χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα και την Τάμτα να κάνει μια σέξι πόζα. Οι θαυμαστές του διαγωνισμού σε αυτή τη στιγμή, αποθεώνουν την τραγουδίστρια, όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί. 

Η χθεσινή πρόβα ωστόσο, έκρυβε και ένα ευτράπελο με την Τάμτα να είχε ένα μικρό ατύχημα. Η τραγουδίστρια γλίστρησε από τις ψηλές της μπότες και παραλίγο να πέσει, ενώ με απίστευτο επαγγελματισμό, συνέχισε να τραγουδά. 

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Τάμτα! (Βίντεο)

 

Ελένη Φουρέιρα: Με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή στο πάρτι της Eurovision 2019! (Βίντεο)

 

Home