Thumbnail

Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση των παιδιών του! Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός (Φώτο) Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση των παιδιών του! Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός (Φώτο)

Ο σπουδαίος κωμικός δίνει τη δική του μάχη – Δύσκολες ώρες 
Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός, που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με την υγεία του να έχει σημειώσει επιδείνωση. 

Ο Κώστας Ευριπιώτης τους τελευταίους μήνες δίνει το δικό του αγώνα, ενώ οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν μόνο ένα θαύμα που θα μπορούσε να αναστρέψει την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, οι γιατροί είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι για το μέλλον ενώ η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του, δίνοντας του κουράγιο για να αντέξει και να συνεχίζει να αγωνίζεται. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου, όμως, κατάφερε να βγει νικητής. Λίγους μήνες μετά, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές με τον ηθοποιός να νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Δίνει μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο

 

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, οι δυο του γιοι Ίωνας και Αδαμάντιος έκαναν μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

 

Δες την συγκινητική ανάρτηση: 

 

 

Τις ευχές μας και σύντομα να βγει νικητής! 

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη... Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα!

 

Home