Thumbnail

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη... Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα! Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη... Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα!

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται σοβαρά σε νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο αγαπημένος Ελλαδίτης ηθοποιός, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, ενάντια στον καρκίνο.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατάσταση του ηθοποιού επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου νοσηλεύεται, ενώ δίπλα του βρίσκονται η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, αλλά και οι δύο του γιοι. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, αναφέρει πως στο αριστερό του χέρι, ο ηθοποιός φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους, δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. 

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας αναφέρει πως πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του καθώς η κατάσταση του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού είναι κρίσιμη. 

 

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Δίνει μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο

 

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε ένα θαύμα, αλλά και στη δική του θέληση για ζωή.

 

 

Διάβασε επίσης: 

Κώστας Ευριπιώτης: Υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι - Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό!

 

Της Ελλάδος Τα Παιδιά: Επιστρέφει η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά;

 

 

 

Home