Thumbnail

Ξέσπασε ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα: «Επειδή το θέλετε… όχι, δεν θα το κάνω»! (Φώτο) Ξέσπασε ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα: «Επειδή το θέλετε… όχι, δεν θα το κάνω»! (Φώτο)

Δες την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram - Δεν γνωρίσαμε πως έχει αδερφό
Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, βύθισε σε πένθος τόσο την οικογένεια του, όσο και τους φίλους του που ακόμη δεν πιστεύουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος έφυγε από τη ζωή. 

Από την πρώτη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος, οι αρχές ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Η οικογένεια του ωστόσο, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ παρακαλούν όσους είδαν κάτι από τη στιγμή του ατυχήματος να μιλήσουν στις αρχές. 

Αυτό που δεν γνωρίζαμε ωστόσο, είναι πως ο άτυχος Πάνος Ζάρλας είχε ακόμη ένα αδερφό, τον Αλέξανδρο που του είχε τεράστια αδυναμία. 

 

Διάβασε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Πάνο Ζάρλα 

 

Ο ίδιος ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κάνοντας δύο αναρτήσεις που μιλούσαν για τον αδερφό του. 

Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες που ανέβασε στα social media τους και δεν είχαν σχέση με το δυσάρεστο γεγονός. Για το λόγο αυτό δέχτηκε «βροχή» αρνητικών μηνυμάτων με αποτέλεσμα να εξηγήσει τη στάση του. 

Ο ίδιος έγραψε στις αναρτήσεις του: «Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου…» και συνέχισε λέγοντας: «Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει το αντίο της στον Πάνο Ζάρλα! (Φώτο)

 

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο της και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της (Φώτο)

 

 

Home