Thumbnail

Tus: Συγκινεί με την εξομολόγηση του για τον Παντελή Παντελίδη (Βίντεο) Tus: Συγκινεί με την εξομολόγηση του για τον Παντελή Παντελίδη (Βίντεο)

Ο θάνατος του τραγουδιστή σόκαρε τον γνωστό ραπερ
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε χθες βράδυ ο γνωστός ράπερ Tus, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. 

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα δυσάρεστα έχουν συμβεί στη ζωή του και αναφέρθηκε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη που τον σόκαρε όπως αποκάλυψε. 

Ο Χρήστος Τούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ανέφερε στον Αρναούτογλου, πως ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, ήταν ένα γεγονός που τον σημάδεψε και για μέρες δεν αισθανόταν καλά.

 

Διάβασε ακόμη: Tus: Έκραξε την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Τι συνέβη; (Βίντεο)

 

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η χειρότερη στιγμή μου ήταν, όταν είχα πει ότι δεν μου άρεσε μουσικά ο Παντελίδης και μετά πέθανε. Δέχτηκα εκατοντάδες μηνύματα που μου έλεγαν ότι έφταιγα εγώ. Δεν ένοιωθα καλά». 

Να σας θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, ο γνωστός ραπερ ανέφερε σε συνέντευξη του πως δεν του άρεσε η μουσική που πρέσβευε ο λαϊκός τραγουδιστής. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

TUS: Είναι ζευγάρι με παίκτρια του Power of Love! (Βίντεο)

 

Ποιος είναι τελικά ο Sin Boy; Μάθε τα πάντα για τον 25χρονο που κάνει χαμό με το «mama»; (Βίντεο)

 

 

 

Home