Thumbnail

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μάθε γιατί γιορτάζει δυο φορές τα γενέθλιά της! (Φώτος) Βασίλισσα Ελισάβετ: Μάθε γιατί γιορτάζει δυο φορές τα γενέθλιά της! (Φώτος)

Χαρές και πανηγύρια σήμερα στο Λονδίνο - Τα γενέθλιά της θεωρούνται εθνική εορτή
Για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία γιορτάζουμε τα γενέθλια μας, περιμένοντας μάλιστα κάθε χρόνο με αγωνία την συγκεκριμένη ημέρα. 

Για την βασίλισσα Ελισάβετ ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς μέσα στον χρόνο γιορτάζει… δύο φόρες

Πριν 1,5 περίπου μήνα και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου, η βασίλισσα της Μ.Βρετανίας έσβησε τα 93 κεράκια της, όμως σήμερα, 8 Ιουνίου γιορτάζει το γεγονός της γέννησής της για δεύτερη φορά.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν είναι άλλος από τις επιταγές του βασιλικού πρωτοκόλλου. Σύμφωνα με αυτό, ο άνθρωπος που βρίσκεται στο θρόνο πρέπει να γιορτάζει τα γενέθλιά του το καλοκαίρι.

 

 

Διάβασε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μελανιασμένο χέρι φούντωσε τις φήμες για την υγεία της (Φώτος)

 

Έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ, επιλέγει να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της στις 21 Απριλίου, την πραγματική δηλαδή ημερομηνία γέννησής της, ενώ στις 8 Ιουνίου διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή με παρελάσεις αλόγων στο Λονδίνο και διάφορα πάρτι.

Οι πολίτες γιορτάζουν τα γενέθλια της βασίλισσας τον Ιούνιο και θεωρείται κάτι σαν εθνική γιορτή όπου με διάφορες εκδηλώσεις την ευχαριστούν για τη σκληρή δουλειά που κάνει.

 

Διάβασε επίσης: 

Πώς ευχήθηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα γενέθλιά της

 

H Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις έκανε το πρώτο της post στο Instagram (Φώτο)

 

 

Home