Thumbnail

Εβελίνα Σκίτσκο: Όσα είπε για τη μητρότητα αλλά και για τον νέο της σύντροφο Εβελίνα Σκίτσκο: Όσα είπε για τη μητρότητα αλλά και για τον νέο της σύντροφο

Αποκαλύπτει τι ονειρευόταν να κάνει πριν αποφασίσει να γίνει μοντέλο
Το όμορφο μοντέλο παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα αλλά και τον νέο της σύντροφο.

Η Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ευγένιο Αντωνίου.

Η ίδια κάνει λόγο για μια τρυφερή, όμορφη και γλυκιά σχέση.

Είναι πολύ γλυκός, υποστηρικτικός, ευγενής κι έχει κατανόηση. Με στήριξε πολύ μέχρι σήμερα και συνεχίζει να το κάνει. Επίσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι αγαπάει πολύ τη μικρή.

Διάβασε επίσης: 

Σκίτσκο: Βραδινή έξοδος για φαγητό με τον σύντροφό της (Φώτο)

Εβελίνα Σκίτσκο: Αγκαλιά με τον σύντροφο της στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους! (Φώτος)

Όσον αφορά την κόρη της, η Εβελίνα είπε σχετικά με τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία:

Προέκυψε, δεν έγινε συνειδητά. Το μητρικό ένστικτο το είχα πάντα μέσα μου. Ήταν πολύ ισχυρό. Όταν χώρισαν οι δικοί μου, η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε κι εγώ ουσιαστικά μεγάλωσα τα τρία μου αδέρφια, όταν πέθανε ο πατριός μου. Έχω μία αδερφή εννέα ετών και δύο δίδυμα αγοράκια τεσσάρων ετών. Βοηθούσα τη μητέρα μου. Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να σπουδάσω, όμως, είχα μία σχέση και η εγκυμοσύνη προέκυψε ξαφνικά. Με τον πρώην σύντροφό μου αποφασίσαμε να το κρατήσουμε το παιδί – στην πορεία μπορεί να χωρίσαμε, όμως, διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις και με βοηθάει πολύ με τη μικρή. Χωρίσαμε πολιτισμένα εννοώ. Μιλάμε συνέχεια.

H Εβελίνα, μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν πρόοριζε τον εαυτό της για μοντέλο, αλλά για αθλήτρια.

Επίσης, εγώ από πολύ μικρή, ήμουν ενεργή αθλήτρια. Ήμουν για χρόνια στον στίβο. Αθλήτρια ήθελα να γίνω, όχι μοντέλο. Το modeling δεν το είχα καν σκεφτεί. Απλά, ένας τραυματισμός, με ανάγκασε να σταματήσω τον στίβο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή μας τελικά. Πλέον, έχω βρει τον δρόμο μου κι είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Διάβασε ακόμα: Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή! (Φώτο)

Πηγή

 

Home