Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: Ο κούκλος γιος του αδερφού του θα πρωταγωνιστήσει στις «8 Λέξεις» (Φώτο) Ανδρέας Γεωργίου: Ο κούκλος γιος του αδερφού του θα πρωταγωνιστήσει στις «8 Λέξεις» (Φώτο)

Είναι ένας άγγελος – Δες τον μικρό μπόμπιρα που θα λατρέψουν όλοι
Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να τελείωσε πριν από λίγες ημέρες, τα γυρίσματα ωστόσο της καινούργιας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου έχουν ήδη ξεκινήσει για να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. 

Συγκεκριμένα, η σειρά όπου θα πρωταγωνιστεί ο Κύπριος ηθοποιός, «8 Λέξεις», θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, με μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών, που σίγουρα θα χτυπήσουν κόκκινο οι τηλεθεάσεις. 

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου, θέλησε να μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα και να μας συστήσει έναν από τους νέους πρωταγωνιστές του, τον μικρό Άγγελο, που γνωρίζει πολύ καλά. 

 

Διάβασε ακόμη: Ειρήνη Καραγεώργη: Πόσο καλά ξέρεις τη νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου; (Φώτος)

Ο μικρός που στη σειρά θα υποδύεται τον γιο της Δανάης Παππά, είναι ο γιος του αδερφού του, Ραφαέλλου, που έχει τεράστια αδυναμία. 

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς και στο παρελθόν πόσταρε φωτογραφία του μικρού, με τα likes να πέφτουν βροχή. 

Δες τον μικρό που θα κλέψει καρδιές: 

 

Διάβασε επίσης: 

Με αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέας Γεωργίου – Δες πόσο έξυπνα ανακοινώθηκε (Βίντεο) 

 

Ανδρέας Γεωργίου: Δε φαντάζεσαι ποιες Ελληνίδες ηθοποιοί έκλεισαν για τις νέες του σειρες! (Βίντεο)

 

 

 

Home