Thumbnail

Π. Αναστασοπούλου: Δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της και τους έκλεισε τα στόματα (Βίντεο) Π. Αναστασοπούλου: Δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της και τους έκλεισε τα στόματα (Βίντεο)

Έξαλλη η αγαπημένη ηθοποιός με τα αρνητικά σχόλια για το σώμα της 
Είναι μια από τις γνωστές γυναίκες της showbiz, που μίλησε αρκετές φορές δημόσια, είτε σε εκπομπές, είτε μέσω των social media της, για την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στο σώμα μας όσα κιλά και αν ζυγίζουμε. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δεχτεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια για το θέμα των κιλών, ειδικά μετά από τις εγκυμοσύνες της που έβαζε μερικά κιλά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέκεται πάντα στο πλευρό των γυναικών που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις, ενώ δεν φοβάται να τα βάλει και με αυτούς που γράφουν τόσο ρατσιστικά σχόλια. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της που ποζάρει με μαγιό, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα κείμενο με θέμα της αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι «σαν» αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

 

Διάβασε ακόμη: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο εκκεντρική αλλαγή στην εμφάνισή της (Φώτο)

 

Η φωτογραφία δέχτηκε δεκάδες σχόλια που στήριζαν την ηθοποιό, ενώ είχε και ένα μήνυμα που ήταν αρκετό να εξοργίσει την ίδια. 

Συγκεκριμένα το σχόλιο έγραφε: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτός σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι».

 

 

Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η ίδια ανέβασε μερικά βίντεο στο instastory της, βάζοντας στη θέση τους, όλους εκείνους που κριτικάρουν και χλευάζουν το γυναικείο σώμα με καμπύλες. 

Δες όσα ανέφερε η ηθοποιός: 

 

Διάβασε επίσης: 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τρυφερές ευχές στον σύζυγο της για τα γενέθλια του! (Φώτο)

 

Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως είναι έγκυος! (Βίντεο)

 

Home