Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί (Φώτο) Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί (Φώτο)

Δες πού βρίσκονται οικογενειακώς
Αυλαία έριξε η εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την όμορφη παρουσιάστρια να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τις διακοπές, μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό. 

Η ίδια στο πρώτο Σαββατοκύριακο των διακοπών της, θέλησε να το περάσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε ένα επίγειο παράδεισο. 

Να σας θυμίζουμε πως το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα και σχεδόν τρεις μήνες μετά, φαίνεται πως διατηρούν μια άψογη σχέση, καθώς θα τους ενώνει πάντα η αγάπη των δύο τους παιδιών. 

Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος τους, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη του φάση, βάζοντας στην άκρη τις δυσκολίες των πρώτων ημερών. 

 

 

Διάβασε ακόμη: Μαραντίνης – Χρηστίδου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώην ζευγάρι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τους γιους του στο Costa Navarino, εκεί όπου μπορούν να απομονωθούν από όλους και όλα και να ξεκουραστούν, να δουν ο ένας τον άλλον, να χαλαρώσουν. 

Η όμορφη οικογένεια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την απόδραση στη Μεσσηνία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι προορισμοί, τόσο με τους τέσσερις, όσο και ξεχωριστά. 

 

Διάβασε επίσης: 

Θοδωρής Μαραντίνης: Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram αφήνει υπονοούμενα! (Φώτο)

 

Μυστικό ραντεβού Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια; 

 

Home