Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Ο τρελός έρωτας με τον Μποτία και η πρόταση γάμου (Βίντεο) Ελένη Φουρέιρα: Ο τρελός έρωτας με τον Μποτία και η πρόταση γάμου (Βίντεο)

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; 
Τον απόλυτο έρωτα ζουν τα τελευταία δύο χρόνια, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής, Αλμπέρτο Μποτία. 

Το όμορφο ζευγάρι ζει έναν θυελλώδη έρωτα που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν (απόσταση), είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ούτε η Ελένη ούτε ο Αλμπέρτο βιάζονται να προχωρήσουν σε γάμο, αφού θέλουν και οι δύο σε αυτή τη φάση να αφοσιωθούν στην καριέρα τους. Μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως έγινε μια πρόταση γάμου, οι καλά γνωρίζοντες… το διαψεύδουν κατηγορηματικά. 

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μποτία τράβηξε την πιο σέξι φωτογραφία της! (Φώτο)

 

Η Ελένη Φουρέιρα τον τελευταίο χρόνο ζει την απόλυτη επιτυχία στην Ευρώπη και όχι μόνο, με τα τραγούδια της να γνωρίζουν παγκόσμια αναγνώριση. Από την πλευρά του ο 30χρονος Αλμπέρτο συνεχίζει μια σπουδαία καριέρα, καθώς από το 2018 αγωνίζεται στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, όπου και αναμένεται να είναι η έδρα του για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

Το ζευγάρι έχει ήδη συναντηθεί στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ θέλουν να ξεκουραστούν όσο γίνεται, καθώς το πρόγραμμα τους είναι απαιτητικό και γεμάτο υποχρεώσεις. 

Μάλιστα ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι της συντρόφου του και περιμένει να ολοκληρωθούν κάποιες από τις καλοκαιρινές συναυλίες της, για να ξεκινήσουν μαζί τις διακοπές τους!

 

Διάβασε επίσης: 

Το φαινόμενο Φουρέιρα: Πώς κατάφερε η Ελένη να φτάσει στην κορυφή;

 

Στο Προεδρικό η Ελένη Φουρέιρα (Photos & Video)

 

 

Home