Thumbnail

Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί η ανάρτηση του για την αδικοχαμένη κορούλα του (Φώτο) Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί η ανάρτηση του για την αδικοχαμένη κορούλα του (Φώτο)

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια που "έφυγε"
Τον Αύγουστο συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που η μικρή κόρη του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου έφυγε για το μακρινό ταξίδι. 

Η μικρή έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, που δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια της. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για την κόρη του, συγκινώντας για ακόμη μια φορά. 

 

Διάβασε ακόμη: Ο γιος του Λουκά Φουρλά και της Ηλέκτρας Φωτιάδου κέρδισε Παγκόσμιο διαγωνισμό τέχνης! (Φώτο)

 

Όπως είναι λογικό, η απώλεια του παιδιού του, στοίχισε πολύ τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένεια του, φροντίζοντας να κρατούν "ζωντανή" τη μνήμη της. 

Ο ίδιος νωρίτερα σήμερα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με σύννεφα, γράφοντας στη λεζάντα: «Σε ψάχνω πίσω από κάθε συννεφάκι μπας και δω το χαμογελάκι σου έστω για μια στιγμή. Και σε βρίσκω πάντα εκεί που ήσουν και θα είσαι πάντα γλυκό μου αστεράκι. Μέσα στην καρδιά μου όπου πάντα θα φωλιάζεις. Μας λείπεις πολύ...».

 

Διάβασε επίσης: 

Λουκάς Φουρλάς: «Προφανώς κάποιοι, επειδή δεν πόνεσαν, δεν κατανοούν» (Φώτο)

 

Λουκάς Φουρλάς: Συγκινεί με το μήνυμα του την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

 

 

 

Home