Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική (Βίντεο) Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε συγκλονιστικά βίντεο από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική (Βίντεο)

Εγκλωβισμένη στο εξοχικό της μαζί με τους γονείς και τα δύο της παιδιά 
Στη Χαλκιδική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς εκεί οι γονείς της έχουν εξοχική κατοικία. 

Χθες βράδυ, την περιοχή έπληξε φονικά κακοκαιρία που είχε ως αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, δεκάδες οι τραυματίες ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στη Χαλκιδική, εκεί όπου οι γονείς της έχουν εξοχικό.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε βιντεάκια δείχνοντας σε όλους μας τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχονταν.

 

 

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί την έδιωξε ο γιος της, Φίλιππος; (Βίντεο)

 

Μάλιστα αργά χθες το βράδυ, δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι της λέγοντας πως έχουν διακοπή ρεύματος σε όλο τον οικισμό της Κασσάνδρας, λόγω της κακοκαιρίας. 

 

Μέσα στο σπίτι η Σίσσυ Χρηστίδου βρισκόταν με τα δυο παιδιά και τους γονείς της, αναφέροντας μάλιστα πως: «όλος ο οικισμός είναι χωρίς ρεύμα, στείλτε βοήθεια…». 

H μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου ακούγεται να λέει: "Επικρατεί χάος", ενώ ένας από τους γιους της ακούγεται να μιλά στο τηλέφωνο στον μπαμπά του, τον Θοδωρή Μαραντίνη και να του περιγράφει τι ακριβώς συμβαίνει!

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί (Φώτο)

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Εύχεται στον μπαμπά της αλλά και στον πρώην σύζυγό της για τη γιορτή του πατέρα (Φώτος)

 

 

 

Home