Thumbnail

Η Meghan Markle παραδέχθηκε πως ο γάμος της δεν είναι εύκολος Η Meghan Markle παραδέχθηκε πως ο γάμος της δεν είναι εύκολος

Είπε το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Μόνο που να βγαίνει κάτι τέτοιο από το στόμα της δούκισσας, έχει άλλη βαρύτητα
H Meghan Markle συνάντησε τον Pharrell Williams στην πρεμιέρα της ταινίας "The Lion King¨και πρόλαβαν στο τσακ μπαμ κι είχαν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση για τη ζωή.

Ο διάσημος μουσικός κατά τη σύντομη συνάντησή του με το βασιλικό ζεύγος, το επαίνεσε για τη σχέση του, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: 

"Μην το πάρετε ποτέ ως δεδομένο, αλλά το τι σημαίνει στο κλίμα της εποχής, απλά ήθελα να σας πω πως είναι τόσο σημαντικό για πολλούς από εμάς. Αλήθεια", αναφερόμενος προφανώς στη διαφυλετική τους σχέση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη βασιλική οικογένεια.

 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Βάφτισαν τον μικρό Archie (Φώτος)

 

 

"Ευχαριστούμε τόσο πολύ. Είναι τόσο ευγενικό εκ μέρους σου. Δεν το κάνουν εύκολο" απάντησε η δούκισσά του Sussex, χωρίς βεβαίως να διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται. Αν αναλογιστείς πως το τελευταίο διάστημα είναι στο στόχαστρο τόσο οι ικανότητες της ως μητέρας και το γεγονός ότι θέλησε να κρατήσει τη βάφτισή του γιου της ιδιωτική, όσο και για το πόσα κόστισε στον φορολογούμενο Βρετανό πολίτη η μετακόμισή τους, δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.... Στην προκειμένη, η Meghan. 

Διάβασε επίσης:

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

Πηγή 

Home