Thumbnail

Θοδωρής Μαραντίνης: Ερωτευμένος με νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια! (Φώτο) Θοδωρής Μαραντίνης: Ερωτευμένος με νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια! (Φώτο)

Μάθε που τους εντόπισαν 
Καινούργια σελίδα φαίνεται να γύρισε στην προσωπική του ζωή, ο Θοδωρής Μαραντίνης τρείς μήνες μετά τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. 

Ο front man των Onirama, έπειτα από 13 χρόνια κοινής συμβίωσης με την όμορφη παρουσιάστρια και δύο παιδιά, φαίνεται να είναι ερωτευμένος με σέξι μελαχρινή τραγουδίστρια. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του youweeklygr και συγκεκριμένα στο Vanda’s blog, ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά ερωτευμένος με μελαχρινή και εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. 

 

Διάβασε ακόμη: Μαραντίνης – Χρηστίδου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στα Mad Video Music Awards που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας πριν από μερικές ημέρες συνυπήρξαν σε έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, σε κοινή παρέα και οι δυο τους μιλούσαν και γελούσαν όλο το βράδυ! 

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί (Φώτο)

 

Θοδωρής Μαραντίνης: Δες την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του (Φώτο)

 

 

Home