Thumbnail

Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλά για τη συνεργασία της με τον Χατζηγιάννη στην τηλεόραση! (Βίντεο) Ζέτα Μακρυπούλια: Μιλά για τη συνεργασία της με τον Χατζηγιάννη στην τηλεόραση! (Βίντεο)

Το ζευγάρι όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστούν τη φετινή σεζόν
Εκεί που υπήρχε μια αβεβαιότητα στο αν τελικά το πρωτοποριακό «The Final Four» βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο ΑΝΤΙ, ανακοίνωσε πως τελικά θα το δούμε στις οθόνες μας. 

Πρόκειται για τον απόλυτο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τα μουσικά talent shows, ενώ στο εξωτερικό γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τα κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας να συμμετέχουν στις επιτροπές. 

Όπως όλα δείχνουν, παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν, σύντομα. 

 

Διάβασε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαζί στην τηλεόραση (Φώτο)

 

Υπάρχουν ωστόσο έντονα φήμες πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόκειται να καθίσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών. Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα συνεργαστεί τηλεοπτικά σε ένα τόσο μεγάλο project. 

Για το θέμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχει γίνει η πρόταση πριν από αρκετό καιρό. Στο μεσοδιάστημα ξεκίνησα περιοδεία και δεν γνώριζα αν τελικά θα γίνει. Τελικά θα γίνει! Ακόμη δεν έχω προλάβει να πάω στο κανάλι να συζητήσω τα υπόλοιπα… Το αν είναι ο Μιχάλης είναι καθαρά δική του απόφαση και δεν εμπλέκομαι σε αυτά. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ. Μετά από τόσα χρόνια είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αν συμβεί θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε»

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ζέτα Μακρυπούλια: Δες πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς (Βίντεο)

 

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: To καυτό φιλί που διαψεύδει τον χωρισμό τους (Φώτο)

 

 

Home