Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα υγείας και η βοήθεια από τον Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο) Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα υγείας και η βοήθεια από τον Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια - Τι συνέβη; 
Μέσα από το κανάλι της στο Youtube η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. 

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό. 

Όπως αποκάλυψε, το πρόβλημα ξεκίνησε εξαιτίας της τσάντα που κουβαλά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει μέχρι και φυσικοθεραπείες και ενέσεις για να το αντιμετωπίσει, ενώ ζήτησε και την βοήθεια του Θοδωρή Μαραντίνη, ώστε να το αντιμετωπίσουν μαζί.

 

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί (Φώτο)

 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόσφατα άρχισα να έχω πόνους έντονους στον αυχένα, στην πλάτη. Και έχω τον φυσιοθεραπευτή μου και το θεράποντα ιατρό μου, που με φροντίζουν και με προσέχουν. Μάλιστα μου έκαναν και μια ένεση στο δεξί χέρι, καθώς έχω μια σοβαρή περίπτωση τενοντίτιδας. Ξεκινά λοιπόν όλο αυτό από τον αυχένα και το βασικό πρόβλημα είναι η τσάντα. Η τσάντα που κουβαλάω. Η τσάντα αυτή είναι αρκετά βαριά. Η τσάντα αυτή είναι μία τσάντα γυναικεία. Μία μέση γυναικεία τσάντα. Ούτε κάτι παραπάνω, ούτε κάτι λιγότερο».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για το ρόλο των γονιών (Φώτο)

 

Θοδωρής Μαραντίνης: Ερωτευμένος με νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια! (Φώτο)

 

 

 

Home