Thumbnail

Νeymar: Από θύμα, θύτης αυτή που τον κατάγγειλε για βιασμο Νeymar: Από θύμα, θύτης αυτή που τον κατάγγειλε για βιασμο

Την πάτησε...! Σε μπελάδες μπηκε το μοντέλο και από θύμα, έγινε θύτης!
Πριν λίγους μήνες ο επιθετικος της Pari Sen Zermen, Νeymar, βρέθηκε κατηγορούμενος καθώς ένα μοντέλο από τη Βραζιλία τον κατηγόρησε για βιασμο. Όμως τα πράγματα άλλαξαν! Η κατάσταση πλέον έχει ανατραπεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Ναjila Trindade, η οποία είχε ισχυριστεί ότι υπήρξε θύμα βιασμού από τον Νeymar σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, πέρασε από την κατάσταση του δυνητικού θύματος στη διερεύνηση από τις Αρχές για το ενδεχόμενο να της απαγγελθούν κατηγορίες για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ανατροπή δημιουργήθηκε μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας του Σάο Πάολο, ότι ολοκλήρωσε τις έρευνες που κινήθηκαν εναντίον του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έχουν αρκετά στοιχεία για να κατηγορίσουν επισήμως τον Neimar κι έτσι η έρευνα συνεχίζεται. 

Διάβασε ακόμη:  Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με τον πιο υπέροχο τρόπο ...

«Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι όλοι εκείνοι που ενεργοποιούν την αστυνομία της πολιτείας για κάτι ψευδές, μπορούν να τιμωρηθούν. Αυτό πρέπει να επαληθευτεί, έτσι λοιπόν, ναι: αυτή η έρευνα υπάρχει», διευκρίνισε ο διευθυντής της αστυνομίας του Sao Paulo. 

Διάβασε ακόμη: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λιώμα από το ποτό στη Μύκονο ...

Neymar02

Διάβασε ακόμη: Οι ποδοσφαιριστές που κάνουμε follow και like | MyLife

Πηγή

 

Home