Thumbnail

Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με τον πιο υπέροχο τρόπο ότι είναι ομοφυλόφιλος (Φώτο) Αμερικανός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με τον πιο υπέροχο τρόπο ότι είναι ομοφυλόφιλος (Φώτο)

Θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε άλλους αθλητές να πράξουν το ίδιο
Το δικό του coming out θέλησε να κάνει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποκαλύπτοντας δημόσια την σεξουαλικότητά του.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Matt Pacifici, θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε άλλους αθλητές να πράξουν το ίδιο, αποφάσισε να συστήσει μέσα από το Instagram τον σύντροφό του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σχολίασε πως επέλεξε να κάνει το δικό του coming out, δηλαδή να μιλήσει ανοικτά για αυτό το θέμα, με στόχο να βοηθήσει άλλους αθλητές που αντιστέκονται στην απόφαση αυτή.

«Όταν είσαι σε μια σχέση που σε κάνει χαρούμενο και βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπαίκτες σου να ανεβάζουν φωτογραφίες με τις συντρόφους τους, αισθάνεσαι κάπως περίεργα που δεν μπορείς και εσύ να το κάνεις. Θέλεις να το μάθουν. Η σχέση μου είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο στη ζωή μου» δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή του ο Matt Pacifici.

«Όσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν coming out τόσο πιο εύκολο θα γίνει για τους υπόλοιπους» συμπλήρωσε. Ο Pacifi ανέβασε μια φωτογραφία του με τον σύντροφό του, Dirk Blanchat με τη λεζάντα «Τι εννοείς ότι δεν στο είπα;»

Matt Pacifici

Matt Pacifici

gayz

Διαβάστε ακόμα

Τετραπληγικός άντρας συμμετείχε σε gay ερωτική ταινία για έναν πολύ σπουδαίο λόγο

Η πρώτη πτήση με τρανσέξουαλ πλήρωμα είναι γεγονός (Βίντεο)

Αυτή είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα για να ζει ένας ομοφυλόφιλος

Πηγή

Home