Thumbnail

Άννα Βίσση: Απολαμβάνει τα εγγονάκια της!   Άννα Βίσση: Απολαμβάνει τα εγγονάκια της!  

Δες τις φωτος που ανέβασε μάνα και κόρη (Σοφία Καρβέλα) από την Μύκονο
Η Αννούλα μας ανέρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τα εγγονάκια της on stage και άλλη μία σε καφετέρια της Μυκόνου να απολαμβάνουν το παγωτό τους. Η Κύπρια τραγουδίστρια δείχνει πολύ ευτυχισμένη, και είναι λογικό, αφού δεν τους βλέπει συχνά. Η κόρη της Σοφία Καρβέλα και οι δύο γιοι της, Νίκος και Νέστωρας, εδώ και πολλά χρόνια κατοικούν στην μακρινή Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο η Σοφία Καρβέλα, ξεκλέβει πάντα χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να επισκεφθεί τη μαμά Άννα και τον μπαμπά Νίκο στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, μαζί με την οικογένειά της ταξίδεψε στη Μύκονο, με αφορμή τη συναυλία της Άννας Βίσση στο νησί των Ανέμων.

Μάνα και κόρη δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες με τα αγόρια, που στη μία μάλιστα, φαίνεται η Άννα να κάνει soundcheck παρέα με τους μικρούς Νίκο και Νέστωρα επάνω στη σκηνή.

Διάβασε ακόμη: Άννα Βίσση: Δε φαντάζεσαι γιατί είπε όχι στο «The Voice» (Βίντεο ...

Δες τις φωτογραφίες εδώ

AnnaVissi01

AnnaVissi03

Διάβασε ακόμη: Άννα Βίσση: Με ποιόν γοητευτικό άντρα αντάλλαξε παθιασμένα φιλιά ...

Και μπορεί η Σοφία Καρβέλα να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, εξέφρασε ομως σε InstaStory με ένα δικό της κείμενο, τις δύσκολες στιγμές που περνά όταν παθαίνει κρίσεις πανικού

SophiaKarvela02

Διάβασε ακόμη: Συγκινεί η Σοφία Καρβέλα με την εξομολόγηση της: «Ζω μέσα στο ...

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στου ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει’’».

Διάβασε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα! Κύπρια επώνυμη χώρισε και έμεινε έγκυος από το ...

SophiaKarvela01

Πηγή

Home