Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Θοδωρή Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Θοδωρή

Οι τρυφερές αναρτήσεις της παρουσιάστριας για τον γιο της
Με αφορμή τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, η Σίσσυ Χρηστίδου ευχαρίστησε τον πατέρα των παιδιών της Θοδωρή Μαραντίνη μέσα από το Instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, από όπου και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή. Σήμερα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο instastory, διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

sissy6

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για το ρόλο των γονιών ...

Μπορεί να χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη και να τραβούν πλέον διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο πάντα θα τους ενώνουν τα παιδιά τους! Λέγεται μάλιστα ότι, η Σίσσυ και ο Θοδωρής, διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν ως κοινό στόχο το καλό των παιδιών τους.

Ο μεγάλος τους γιος, λοιπόν, ο Φίλιππος Ραφαήλ, σήμερα 13 Αυγούστου γίνεται 11 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γιατί ό,τι, μα ό,τι, μα ό,τι κι αν γίνει… Θα είσαι πάντα εκείνος που μου χάρισε το πλάσμα αυτό… και από μόνο του είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ… Να τον χαιρόμαστε».

Διάβασε ακόμη:  Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα υγείας και η βοήθεια από τον ...

Δες την ανάρτηση της: 

sissy

sissy3

Πριν λίγο μάλιστα ανάρτησε άλλη μία φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον γιο της: 

"Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου... Σ’ευχαριστω για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ευχαριστω που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα... Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει..♥️"

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Δες τι ανέφερε στην πρώτη εκπομπή μετά το ...

sissy2

Πηγή

Home